Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπακασέτας σχέση: Η εντυπωσιακή σύντροφός του με την οποία άλλαξε τον χρόνο στην Τουρκία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπακασέτας σχέση: Η εντυπωσιακή σύντροφός του με την οποία άλλαξε τον χρόνο στην Τουρκία

Μπακασέτας σχέση: Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας αποκάλυψε ότι είναι σε σχέση με την Σπυριδούλα Ανδριώτη

Τις τελευταίες ημέρες με την έλευση του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό έχουν “φουντώσει” τα σενάρια για επαναπατρισμό του Τάσου Μπακασέτα στην Ελλάδα για λογαριασμό των πρασίνων. Η Τράμπζονσπορ, με την οποία έχει κερδίσει πρωτάθλημα στην Τουρκία ο Μπακασέτας, έχει βάλει…. πωλητήριο στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας και οι μνηστήρες είναι αρκετοί και από την Ελλάδα. Ο Τάσος Μπακασέτας πάντως άλλαξε το χρόνο στην Τραπεζούντα και μας… αποκάλυψε και τη νέα του σύντροφο. Είναι η Σπυριδούλα Ανδριώτη και ο Έλληνας μεσοθεπιθετικός άλλαξε στην αγκαλιά της τον χρόνο.

Οι Τούρκοι γράφουν ότι η Σπυριδούλα είναι ο λόγος που ο Μπακασέτας θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα!

Η Σπυριδούλα έχει τελείωσει την γυμναστική ακαδημία, είναι επιχειρηματίας στον χώρο των κοσμημάτων αλλά και influencer με 89.000 ακόλουθους στο Instagram της. Το ζευγάρι φαίνεται να είναι για λίγο καιρό μαζί και η κοπέλα έχει φωτογραφίες από την επίσκεψη της στην Τουρκία πριν από ένα μήνα στα social media.  Οι Τούρκοι γράφουν ότι η Σπυριδούλα είναι ο λόγος που ο Μπακασέτας θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα! Ο αρχηγός της Εθνικής είχε για χρόνια σχέση με τη Λία Αβραάμ, μια νοσοκόμα από την Τρίπολη, με την οποία όμως έχουν χωρίσει.

@spiridoulaandrioti First Day Of The Year #2024 #grwm #nightout #enviesshoes #dazzleshop #dress #instanbul ♬ πρωτότυπος ήχος – Spiridoula Andrioti

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις