Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γουόκαπ – Νούρι Αθήνα: Πρωτοχρονιά με καυτά φιλιά και φόντο την Ακρόπολη
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γουόκαπ – Νούρι Αθήνα: Πρωτοχρονιά με καυτά φιλιά και φόντο την Ακρόπολη

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και η ηθοποιός σύντροφός του γιόρτασαν στην Αθήνα την αλλαγή του χρόνου

Στην Αθήνα γιόρτασαν για πρώτη φορά ως ζευγάρι την είσοδο του νέου χρόνου ο Τόμας Γουόκαπ και η Εστρέλα Νούρι. Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού που κληρονόμησε ελαφρύ διάστρεμμα από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη και η ιρανικής καταγωγής σύντροφος του, που είναι ηθοποιός και μοντέλο, φόρεσαν τα γιορτινά τους και άλλαξαν τη χρονιά σε ταράτσα με φόντο την Ακρόπολη των Αθηνών.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ζούσαν έντονα την κάθε στιγμή και αντάλλαξαν καυτιά φιλιά με την αλλαγή του χρόνου. Έχουν λίγους μήνες σχέσης αλλά όπως έχει δηλώσει η Εστρέλα Νούρι σκέφτονται τον γάμο. Αυτή ήταν η πρώτη πρωτοχρονιά τους ως ζευγάρι και κάνουν όνειρα να περάσουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου πολλές ακόμη όμορφες πρωτοχρονιές.

Ο Τόμας Γουόκαπ που το Σάββατο είχε τα γενέθλιά του με την Εστρέλα του ετοίμασε μια τούρτα με θέμα τον Ολυμπιακό έχει πάρει ελληνικό διαβατήριο και αν και από το Τέξας θέλει να περάσει τη ζωή του στη χώρα μας. Τόσο εκείνος όσο και εκείνη απολαμβάνουν τη ζωή στην Ελλάδα και έχουν ταξιδέψει μαζί σε ελληνικά νησιά αλλά και στην Καρδίτσα και στη Ρόδο όπου ο Τόμας έπαιζε μπάσκετ. Η Εστρέλα Νούρι έχει μαγευτεί από τις ομορφιές της Ελλάδας και πρόσφατα επισκέφτηκε τους Δελφούς και την Αράχωβα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις