Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Αλεσάνστρα Αμπρόσιο: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αλεσάνστρα Αμπρόσιο: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό

Αλεσάνστρα Αμπρόσιο: Στα 42 της χρόνια παραμένει μια κούκλα - Δείτε τη φωτογραφία

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο χάρισε στους 12 εκατομμύρια followers της μια φωτογραφία με ολόσωμη μαγιό. Ο πρώην άγγελος της Victoria’s Secret πόζαρε στον φακό μέσα σε μια πισίνα φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 1980. Φοίνικες, ροζ κτίρια, ένα ανοιχτό μπλε κάμπριο και μια γυναίκα ντυμένη στα ροζ απεικονίζονταν στο γαλάζιο μαγιό.

Η 42χρονη καλλονή που διατηρείται σε εξαιρετική φόρμα σε ένα αφιέρωμα για το περιοδικό Ocean Drive, αναφέρθηκε στις αλλαγές στον κόσμο της μόδας και του μόντελινγκ κατά τη διάρκεια της καριέρας της που διήρκεσε δύο δεκαετίες. «Με την πάροδο των ετών, η βιομηχανία γνώρισε την εξέλιξη, αλλά γίνεται περισσότερη δουλειά».

Αποκάλυψε επίσης τι είναι το πιο σημαντικό για εκείνη στη ζωή αυτές τις μέρες. «Τρία πράγματα χωρίς τα οποία δεν μπορώ να ζήσω είναι η αγάπη, η οικογένεια και οι φίλοι μου». Η Αμπρόσιο αποκάλυψε επίσης πώς άλλαξε η σχέση της με την εμφάνισή της με τα χρόνια σε ένα αφιέρωμα για το Harper’s Bazaar. «Νομίζω ότι έχω αναπτύξει μια εσωτερική αυτοπεποίθηση. Δεν περίμενα να διαρκέσει το μόντελινγκ, αλλά εδώ είμαι ακόμα και το κάνω και το αγαπώ. Έτσι, αυτό με έχει κάνει να νιώθω ότι μπορώ να αγκαλιάσω την εμφάνισή μου σε κάθε στάδιο της ζωής μου».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις