Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δανάη Μιχαλάκη: Η βόλτα με την κόρη της στο Καλλιμάρμαρο
LIFESTYLE

Δανάη Μιχαλάκη: Η βόλτα με την κόρη της στο Καλλιμάρμαρο

Στέκεται χαμογελαστή πάνω από το καρότσι με το μωρό - Η ανάρτησή της

Η Δανάη Μιχαλάκη ανάρτησε την πρώτη της δημοσίευσε με την κόρη που απέκτησε τον Νοέμβριο. Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της με το μωρό στο καρότσι, από κάποια βόλτα που έκαναν στο Καλλιμάρμαρο. Ντυμένη στα ασπρόμαυρα και με γυαλιά ηλίου, η Δανάη Μιχαλάκη στέκεται χαμογελαστή πάνω από το καρότσι με το παιδί που απέκτησαν με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. «Βόλτα μαζί της!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, η Δανάη Μιχαλάκη δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία με την κόρη της, στο οποίο φαίνεται το μικρό χεράκι της να πιάνει το χέρι της ηθοποιού.

Λίγες ημέρες αφού είχε γεννήσει, η Δανάη Μιχαλάκη είχε κάνει μια ανάρτηση γράφοντας: «Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσύ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί. Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου, είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οι δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις