Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπισμπίκης – Βανδή: Ο χορός του ηθοποιού στο κέντρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια
LIFESTYLE

Μπισμπίκης – Βανδή: Ο χορός του ηθοποιού στο κέντρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια

Μπισμπίκης - Βανδή: Χόρεψε τραγούδι του Καρρά στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης πηγαίνει αρκετά συχνά στις live εμφανίσεις της συντρόφου του, Δέσποινας Βανδή και έχει γίνει πολλές φορές viral στα social media, από τα ζεϊμπέκικα που χορεύει. Το βράδυ της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου, ο ηθοποιός ήταν στο κέντρο που τραγουδούν η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Την ώρα ο Γιώργος Σαμπάνης ήταν στην πίστα και έλεγε το «Περιττό να σου πω» του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Βασίλης Μπισμπίκης σηκώθηκε και χόρεψε ξανά ζεϊμπέκικο. Θαμώνες τον κατέγραψαν με τα κινητά τους τηλέφωνα και ανάρτησαν τα κλιπ στο TikTok.

@sotirisfrantzisofficial Α ρε Βασίληηηη αξία 😅🤟🏻 #votanikos #foryou #fy #bisbikis #vandi #despinavandi #sampanis #sabanis #athens ♬ πρωτότυπος ήχος – Sotiris Frantzis

Η Δέσποινα Βανδή συντετριμμένη στο τελευταίο αντίο του Βασίλη Καρρά

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Καρράς είχαν μεγάλη φιλία και η τραγουδίστρια εμφανίστηκε συντετριμμένη στην ταφή του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή. Ο Βασίλης Μπισμπίκης τη συνόδεψε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, για να πει το τελευταίο «αντίο» στον Βασίλη Καρρά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις