Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μωρό γίγας – Χιλή: Γεννήθηκε βρέφος 7 κιλών
ΚΟΣΜΟΣ

Μωρό γίγας – Χιλή: Γεννήθηκε βρέφος 7 κιλών

Μωρό γίγας - Χιλή: Ένα αγοράκι βάρους 7,105 κιλών ήρθε στον κόσμο το πρωί της Πέμπτης (28/12) στη Χιλή

Ένα αγοράκι βάρους 7,105 κιλών ήρθε στον κόσμο το πρωί της Πέμπτης (28/12) στη Χιλή, ωστόσο το γιγαντιαίο βρέφος βρίσκεται στην Εντατική, ενώ και η μητέρα νοσηλεύεται επίσης στο νοσοκομείο. Όπως μεταδίδει το Reuters, αυτό θα μπορούσε να είναι το μεγαλύτερο μωρό που έχει καταγραφεί ποτέ στη Χιλή, ξεπερνώντας ένα άλλο νεογέννητο που ζύγιζε πάνω από έξι κιλά, σύμφωνα με τη μαιευτήρα Μαρσία Βενέγκας.

Το μωρό γεννήθηκε σε νοσοκομείο της Κουρανιλάχουε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κονσεπσιόν, λόγω επιπλοκών στην υγεία του. Η μητέρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κουρανιλάχουε και περιμένει να πάρει εξιτήριο για να επανενωθεί με το μωρό της. Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, αν και η κατάσταση του μωρού είναι σοβαρή, αναφέρεται ότι είναι σταθερή και βρίσκεται υπό παρακολούθηση στον χώρο της παιδιατρικής εντατικής θεραπείας.

Νεογέννητο… γίγας στον Καναδά: Γεννήθηκε μωρό 7 κιλά!

Μία απίστευτη εγκυμοσύνη είχε πρόσφατα αίσιο τέλος σε μαιευτήριο του Οντάριο, όπου μία γυναίκα έφερε στη ζωή ένα μωρό σχεδόν 7 κιλών. Στα τέλη Οκτωβρίου, ο Chase και η Britteney Ayres υποδέχθηκαν με αγάπη και ενθουσιασμό το πέμπτο παιδί τους. Ο μικρούλης Sonny γεννήθηκε με καισαρική, ζύγιζε ακριβώς 6.713 κιλά  και είναι το μεγαλύτερο μωρό που γεννήθηκε στον Καναδά, στο νοσοκομείο Cambridge Memorial, τα τελευταία 13 χρόνια.

«Δεν έχω ξεγεννήσει ποτές ένα τόσο μεγάλο μωρό και δεν έχω δει ούτε ένα να γεννιέται σε όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσής μου» δήλωσε η γιατρός Asa Ahimbisibwe, μέλος της ομάδας που είχε αναλάβει την Britteney. Ο μικρούλης (σε ηλικία) Sonny είναι απόλυτα υγιής και πλέον βρίσκεται σπίτι του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις