Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέισον Γκρίνγουντ: Η Μπάρτσα θέλει βελτίωση στην επίθεση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μέισον Γκρίνγουντ: Η Μπάρτσα θέλει βελτίωση στην επίθεση

Μέισον Γκρίνγουντ: Ποια άλλες ομάδες ζητάνε τον 22χρονο

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Ο Μέισον Γκρίνγουντ έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του στην La Liga, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στη Χετάφε. Φέτος έχει 14 συμμετοχές με 5 τέρματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και 4 ασίσ με την ομάδα του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun» η Μπαρτσελόνα τον παρακολουθεί με σκάουτερ, καθώς ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και ήθελε να δει αν ο ποδοσφαιριστής ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού και στο στιλ του Τσάβι και του συλλόγου.

Σύμφωνα με την ίδια αναφορά, οι άνθρωποι των «Μπλαουγκράνα» πιστεύουν πως ο Γκρίνγουντ είναι… ό,τι πρέπει για την ομάδα του Καμπ Νου. Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της και το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτή τη στιγμή θεωρείται το φαβορί για την απόκτησή του. Βέβαια, οποιαδήποτε κίνηση της Μπαρτσελόνα θα γίνει το καλοκαίρι, παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Μέισον Γκρίνγουντ και από άλλες ομάδες της La Liga.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να βελτιώσει την επίθεσή της

Η εμφάνιση του Γκρίνγουντ εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται ότι κέντρισε το ενδιαφέρον της ηγεσίας των «Ροχιμπλάνκο», ενώ το ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα και της Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, η Χετάφε θέλει να τον διατηρήσει μόνιμα στο ρόστερ της και φέρεται να έχει ήδη υποβάλει πρόταση που φτάνει τα 40 εκατομμύρια δολάρια, ώστε να τον κάνει δικό της τον Ιανουάριο και να προλάβει τους ανταγωνιστές της.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βαλένθια και τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, πράγμα που σημαίνει ότι το μέλλον του Άγγλου φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι στην Ισπανία. Παρά την επιθυμία του Έρικ Τεν Χαγκ να τον κρατήσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φαίνεται ότι η πόρτα αυτή είναι σχεδόν σίγουρα κλειστή, και ο Γκρίνγουντ θα μετακινηθεί όταν λήξει ο δανεισμός του τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις