Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τζένοα – Ίντερ: Μάχη για την κορυφή μετά την ισοπαλία των νερατζούροι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τζένοα – Ίντερ: Μάχη για την κορυφή μετά την ισοπαλία των νερατζούροι

Τζένοα - Ίντερ: Στο -5 από τον δεύτερο έμειναν οι νερατζούροι... απόψε παίζει η Γιουβε

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Χθες (29/12) η Τζενόα υποδέχτηκε την Ίντερ για την 18η αγωνιστική της Serie A στο Λουίτζι Φεράρις. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες, σε ένα παιχνίδι που από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήταν ισορροπημένο με το σκορ να μένει στο 1-1 και με την Ίντερ να κάνει πιο εύκολο το έργο των άλλων ομάδων για την πρώτη θέση.

Ο αγώνας

Ο αγώνας στο “Λουίτζι Φεράρις” διεκόπη για περίπου επτά λεπτά στο 1ο μέρος λόγω καπνογόνων. Οι νερατζούροι είχαν δείξει ανησυχητικά δείγματα κόντρα στη Λέτσε, αφού δυσκολεύτηκαν στο γκολ χωρίς τον Λαουτάρο Μαρτίνες με το σκορ να πηγαίνει 2-0. Οι δυσκολίες παρέμειναν και στη Γένοβα, όπου είχαν τις ευκαιρίες, ακόμα και δοκάρι, όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί.

Ύστερα από τη διακοπή που χάλασε τον ρυθμό του αγώνα, ο Μάρκο Αρναούτοβιτς άνοιξε το σκορ στο 42ο λεπτό, όμως στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ράντου Ντραγκουσίν ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Στο 2ο μέρος, οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι κυκλοφορούσαν την μπάλα καλύτερα, όμως δεν ήταν διεισδυτικοί και απέτυχαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η είσοδος του μοναδικού έμπειρου επιθετικού στον πάγκο, Αλέξις Σάντσες, δεν προκάλεσε μεγάλες αλλαγές κι έτσι το 1-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Τα αποτελέσματα

Απόψε η Γιουβέντους θα παίξει  ένα κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Ρόμα, ενώ τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και οι υπόλοιποι αγώνες είναι οι εξής:

Οι άλλοι χθεσινοί αγώνες (29/12):

Νάπολι – Μόντσα (0-0)

Φιορεντίνα – Τορίνο (1-0)

Λάτσιο – Φροζινόνε (3-1)

Οι αποψινοί αγώνες (30/12):

Αταλάντα – Λέτσε (13:30)

Κάλιαρι – Έμπολι (16:00)

Ουντινέζε – Μπολόνια (16:00)

Βερόνα – Σαλερνιτάνα (19:00)

Μίλαν – Σασουόλο (19:00)

Γιουβέντους – Ρόμα (21:45)

Η βαθμολογία

Με την χθεσινή ισοπαλία της Νάπολη, την νίκη της Φιορεντίνα αλλά και την ισοπαλία της Ίντερ η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις