Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 80χρονος Χανιά: Ηλικιωμένος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του
ΕΛΛΑΔΑ

80χρονος Χανιά: Ηλικιωμένος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι του

80χρονος Χανιά: Στο σπίτι του βρέθηκε ένα ματωμένο μαχαίρι

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων ένας 80χρονος άνδρας με μαχαιριά στην περιοχή του θώρακα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό στα Χανιά δεν διευκρινίζονται, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο ηλικιωμένος βρέθηκε με μαχαιριά στο στήθος, στο σπίτι του στην περιοχή του Βαμβακόπουλου. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και μετέφερε τον ηλικιωμένο άνδρα στο νοσοκομείο Χανίων.

Όλα τα ενδεχόμενα ερευνά η αστυνομία για το σοβαρό περιστατικό με τον 80χρονο που χειρουργείται στο νοσοκομείο Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η αστυνομία πλέον ερευνά ως πιο πιθανό σενάριο την εγκληματική ενέργεια, ενώ έχει παραμεριστεί το σενάριο της αυτοχειρίας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα ματωμένο μαχαίρι, από το οποίο προφανώς, προήλθε και ο τραυματισμός του ηλικιωμένου. Ο 80χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος με τραύματα στο πρόσωπο και τον θώρακα στο σπίτι του από τον γιο του, που κάλεσε αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Αρχικά είχε αναφερθεί ότι ο ηλικιωμένος βρίσκεται εκτός κινδύνου, ωστόσο η πληροφορία ότι χειρουργείται δείχνει ενδεχομένως ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πιο σοβαρή απ’ ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Πάντως, γείτονες και γνωστοί του άτυχου 80χρονου μιλούν για έναν πολύ αγαπητό και φιλήσυχο άνδρα που δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στη γειτονιά, ούτε είχε δώσει δείγματα ότι αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις