Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ποιες είναι οι τρεις ομάδες που θέλουν τον Μέιμπρι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ποιες είναι οι τρεις ομάδες που θέλουν τον Μέιμπρι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι κόκκινοι διάβολοι στέλνουν δανικό τον Μέιμπρι

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με την άφιξη της INEOS Group και του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο εσωτερικό της ομάδας να περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μία από τις υποθέσεις που απασχολούν τους ιθύνοντες του συλλόγου είναι αυτή του νεαρού Τυνήσιου μεσοεπιθετικού, Χάνιμπαλ Μέιμπρι.

Ο 20χρονος έχει μπει στο ροτέισον του Τεν Χαχ έχοντας καταγράψει τη φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 1 γκολ στο ενεργητικό του και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, με πολλούς μάλιστα να τον παρομοιάζουν με τον Φελαϊνί τόσο λόγω της θέσης του όσο και λόγω του μαλλιού του.

 Ποιες είναι οι τρεις ομάδες που τον ζητάνε

Το συμβόλαιο του εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναμένεται να γίνουν συζητήσεις για την ανανέωσή του και έπειτα να βρεθεί ομάδα για να παραχωρηθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν. Ήδη, σύμφωνα με τον Ιταλό, τρεις είναι οι ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του. Ο λόγος για τις Σεβίλλη, Λυών και Φράιμπουργκ, με τους “Κόκκινους Διαβόλους” να καλούνται να αποφασίσουν τον εκλεκτό για επόμενο σταθμό του παίκτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις