Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου
PLUS

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου

Ζώδια σήμερα: Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια.

Κριός

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας αξίες. Μετά την χθεσινή Πανσέληνο, είστε έτοιμοι να αφήσετε στην άκρη πράγματα που δεν χρειάζεστε πλέον για να αφήσετε χώρο στο καινούργιο που έρχεται. Αυτό βέβαια απαιτεί χρόνο. Υπάρχουν μερικές αλλαγές που πρέπει να κάνετε, ειδικά στο σπίτι σας, προκειμένου να ξεκινήσει να γράφεται το νέο κεφάλαιο στην ζωή σας.

Ταύρος

Έχετε μια ήρεμη διάθεση αυτές τις μέρες. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ουρανού ασχολείστε με τις προσωπικές αλλαγές. Καθώς πλησιάζει η νέα χρονιά, είστε έτοιμοι να ενστερνιστείτε την αλλαγή. Στόχος σας είναι να γίνετε καλύτεροι, πιο δυνατοί και ακόμα πιο ανθεκτικοί.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και να καθορίσετε επιτέλους τις προτεραιότητες σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λήξετε καταστάσεις και να αφήσετε πίσω σας πράγματα που κάποτε εκτιμούσατε στη ζωή σας καθώς έχετε άλλες προτεραιότητες. Αυτή η εποχή του χρόνου μπορεί να σηματοδοτήσει μια εποχή αλλαγών όπου δεσμεύεστε ριζικά στον νέο εαυτό σας και το νέο μέλλον σας.

 

Καρκίνος

Ένα πράγμα που μπορεί να κάνει η Σελήνη για εσάς είναι να σας δώσει μια αίσθηση προοπτικής. Μάλιστα όταν εναρμονίζεται με τον Ουρανό, βλέπετε τα πράγματα υπό νέο πρίσμα. Μπορεί να αποφασίσετε να τερματίσετε έναν προσωπικό στόχο λόγω κάποιου είδους ασυμβατότητας με ολόκληρη τη ρουτίνα σας. Ή μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο συνεργάτης που επιλέξατε για να ολοκληρώσετε αυτόν τον στόχο παρέα δεν είναι σε θέση να τηρήσει τις υποσχέσεις του. Αυτό σημαίνει ότι περνάτε αλλαγές.

Λέων

Ορισμένες συνεργασίες δεν είναι τόσο υγιείς όσο θα θέλατε να είναι. Μπορεί να προσπαθήσετε και να δώσετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να εξομαλύνετε τα πράγματα. Δεν αποκλείεται όμως να διαπιστώσετε ότι η κατάσταση παραμένει η ίδια. Η διέλευση του Ουρανού σε εξάγωνο το φεγγάρι φέρνει αλλαγές στην κοινωνική σας θέση και την εργασία, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε τον χώρο που χρειάζεστε για να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Μπορεί να είναι χρήσιμο να προσαρμοστείτε.

Παρθένος

Ο τερματισμός μιας φιλίας για την οποία είχατε μεγάλες ελπίδες μπορεί να είναι δύσκολος. Χρειάζεται να θυμάστε ότι αυτό είναι αναγκαίο και ένα σκαλοπάτι για ένα νέο ταξίδι στη ζωή σας. Αφήστε αυτή τη στιγμή να σας δώσει κάτι νέο για να μάθετε. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας αρέσει η πεζοπορία ή η ζωγραφική. Ένα χόμπι μπορεί να είναι το εισιτήριο για τη μελλοντική σας ευτυχία, γι’ αυτό δοκιμάστε για να δείτε τι σας αρέσει.

 

Ζυγός

Αναλάβατε περισσότερα από όσα περιμένατε και θέλατε; Μπορεί να ανακαλύψετε ότι μία εργασία απαιτεί από εσάς περισσότερα από όσα θέλετε να δώσετε την συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Θα μπορούσε να σας φέρνει δυσκολίες στην καθημερινότητα σας. Μπορεί να νιώσετε τεράστια ανακούφιση μόλις αφήσετε την εργασία να δοθεί σε κάποιον άλλον.

Σκορπιός

Οι σχέσεις μπορεί να έχουν τις δικές τους ανάγκες. Μερικές φορές αυτές οι ανάγκες έρχονται σε άμεση σύγκρουση με την εκπαίδευση ή με εργασιακούς στόχους που θέλετε να πετύχετε. Εάν πρέπει να καθυστερήσετε να επιστρέψετε στο πανεπιστήμιο για να χειριστείτε ένα προσωπικό οικογενειακό θέμα, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Ενημερώστε νωρίτερα για την απουσία σας και δώστε προτεραιότητα στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Μερικές φορές είναι σημαντικό για την υγεία μίας σχέσης να αποκαλύψεις ένα μέρος του εαυτού σου. Σήμερα μπορεί να είστε έτοιμοι να τα αποκαλύψετε όλα για χάρη της διαφάνειας. Μπορεί να υπάρχουν τόσα πολλά επίπεδα σε όσα έχετε να πείτε και ο άλλος να μην ξέρει πώς να τα επεξεργαστεί όλα. Είναι πραγματικά απαραίτητο να βγάλετε τους σκελετούς από την ντουλάπα για χάρη της αγάπης; Θα πρέπει να αποφασίσετε προσεκτικά. Μόλις οι σκελετοί βγουν είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψουν στην ντουλάπα.

 

Αιγόκερως

Δεν ξέρατε ότι είχατε την ικανότητα να αισθάνεστε τόσο έντονα μέχρι να μπει στην ζωή σας ένας νέος άνθρωπος. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η καρδιά σας χτυπάει δυνατά και να μην μπορείτε άλλο να μείνετε απαθής. Ένα νέο ενδιαφέρον μπορεί να πυροδοτήσει κάθε είδους αμφιβολίες. Είναι μία στιγμή που θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θα τα δώσετε όλα ή θα κάνετε πίσω.

Υδροχόος

Το μάτι σας είναι στραμμένο στην υγεία και την ευεξία, ειδικά τώρα που η νέα χρονιά πλησιάζει. Η διέλευση του Ουρανού σε εξάγωνο φεγγάρι μπορεί να σας κάνει να δοκιμάσετε νέα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως βρείτε έναν προπονητή γυμναστικής ή να επιλέξετε να ασκηθείτε σε γυμναστήριο αντί στο σπίτι. Οι ευκαιρίες μπορεί να είναι ατελείωτες και αυτή είναι η ώρα σας να προχωρήσετε με μεγάλη επιτυχία.

Ιχθύες

Μερικές φορές όταν γνωρίζετε κάποιον σας βοηθάει να γνωρίσετε και καλύτερα τον εαυτό σας. Μπορεί να αποφασίσετε ότι είναι ώρα να αφήσετε με ωραίο τρόπο και σεβασμό ένα άτομο να φύγει από την ζωή σας. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί επειδή ανακαλύψατε κάποια νέα πληροφορία. Σήμερα, συζητήστε τα πράγματα. Ίσως ήρθε η ώρα να δώσετε ο ένας στον άλλο χώρο για να εργαστείτε για τις ατομικές σας ανάγκες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις