Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαριέλλα Σαββίδου: Όταν τα Χριστούγεννα όλοι είναι με τις οικογένειές τους κι εσύ πας στη δουλειά, είναι περίεργο
LIFESTYLE

Μαριέλλα Σαββίδου: Όταν τα Χριστούγεννα όλοι είναι με τις οικογένειές τους κι εσύ πας στη δουλειά, είναι περίεργο

«Γενικά δεν βάζω στόχους για τη νέα χρονιά, γιατί η ζωή είναι περίεργη και ξέρω τι θέλω» είπε ακόμη, η ηθοποιός

Για τα Χριστούγεννα που πέρασε μόνη, μίλησε, μεταξύ άλλων,  η Μαριέλλα Σαββίδου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» ανήμερα των Χριστουγέννων. Ανάμεσα σε όσα είπε, η ηθοποιός ανέφερε ότι: «Για να είμαι ειλικρινής, στην Κύπρο εμείς στολίζουμε πιο πολύ τα Χριστούγεννα, τα ζούμε περισσότερο από το Πάσχα. Όταν ήρθα στην Ελλάδα, κατάλαβα ότι εδώ το Πάσχα είναι πιο σημαντικό».

Συνέχισε, λέγοντας: «Είναι πολύ οικογενειακά τα Χριστούγεννα την Κύπρο. Εννοείται όμως ότι έχω κάνει και Χριστούγεννα μόνη μου, ειδικά τα χρόνια που είχα παραστάσεις. Έχω κάνει όμως και παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Φώτη (Σεργουλόπουλο), ο οποίος ήταν ο πρώτος που με κάλεσε σε ρεβεγιόν. Όταν όλοι είναι με τις οικογένειές τους κι εσύ περιμένεις να πας στη δουλειά και δεν έχεις κανέναν, είναι περίεργο αυτό το συναίσθημα».

Τέλος, η Μαριέλλα Σαββίδου είπε για το έτος που πέρασε: «Γενικά το ’23 πέρασα πάρα πολύ ωραία. Και στο σήριαλ, το «Ποιος Παπαδόπουλος», περάσαμε πάρα πολύ όμορφα και το καλοκαίρι έκανα ταξίδια σε αρκετά νησιά. Ήταν ωραίο το ’23 και ευχόμαστε το ’24 να είναι καλύτερο. Γενικά δεν βάζω στόχους για τη νέα χρονιά, γιατί η ζωή είναι περίεργη και ξέρω τι θέλω. Δεν κάθομαι να τα βάλω στόχους την Πρωτοχρονιά».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις