Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – Χριστούγεννα: “Εντυπωσιακή η οργάνωση του Λουτσέσκου και τα ελληνικά του Τόμας”, λέει ο Σκιαδαρέσης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Χριστούγεννα: “Εντυπωσιακή η οργάνωση του Λουτσέσκου και τα ελληνικά του Τόμας”, λέει ο Σκιαδαρέσης

ΠΑΟΚ - Χριστούγεννα: Η «ασπρόμαυρη» mini movie για τα φετινά Χριστούγεννα έχει κλέψει την παράσταση

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, πρωταγωνίστησε στην εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη mini movie του ΠΑΟΚ – Xmas project part 7: The Orchestra- και μίλησε για αυτή του την εμπειρία στον «αέρα» της ΕΡΑΣΠΟΡ. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που δεν έχει κρύψει τα αισθήματά του για τον «Δικέφαλο», αναφέρθηκε στην συνύπαρξή του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, από τους οποίους εντυπωσιάστηκε, όπως είπε, για τον επαγγελματισμό τους, ενώ ξεχώρισε τον Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μετά το τηλεφώνημα που δέχθηκα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα δυο ημέρες πριν το ματς του ΠΑΟΚ με την Κηφισιά ανέβηκα Θεσσαλονίκη και στο ξενοδοχείο του Προέδρου, κάναμε τα γυρίσματα κι όλα κύλησαν ρολόι. Το σενάριο ήταν καλογραμμένο ,απλό ,και άπαντες συνέβαλλαν γι’ αυτό το καλό αποτέλεσμα που σήμερα όλοι παραδέχονται».

Ο Σκιαδαρέσης που βάσει σεναρίου δέχθηκε τηλεφωνικά ως Διευθυντής του ξενοδοχείου την ψυχρολουσία απ’ τον πρόεδρο, Ιβάν Σαββίδη, για άμεση περικοπή εξόδων της ορχήστρας του ρεβεγιόν, ελέω μεταγραφών, αποκάλυψε πως, αν και το ήθελε, δεν μίλησε τελικά στο τηλέφωνο με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, τονίζοντας:

«Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν η οργάνωση της ομάδας υπό τον Λουτσέσκου, το φιλικό κλίμα μεταξύ των παικτών, το χαμηλό προφίλ όλων και η αγωνία για την νίκη που ήθελε η ομάδα απέναντι στην Κηφισιά ,λες και έπαιζε με καμία ευρωπαϊκή ομάδα. (σ.σ δυο μέρες μετά τα γυρίσματα ο ΠΑΟΚ φιλοδώρησε την Κηφισιά στην Καισαριανή με έξι γκολ). Όλοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μέσα σε πολύ γέλιο ολοκληρώσαμε το γύρισμα».

Στην ερώτηση ποιος τον εντυπωσίασε στα γυρίσματα ο ηθοποιός έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια:

«Εξαιρώντας τον Λουτσέκου που λες και ήταν στον πάγκο έδινε οδηγίες για την οργάνωση με τη γνωστή μαεστρία ,αυτός που με εξέπληξε ήταν ο Βιεϊρίνια. Του το είπα κιόλας, πως έχει ταλέντο και μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα σε ρόλους. Γελάσαμε επίσης με την ωραία προσπάθεια του Μπράντον να πει τις ευχές στα ελληνικά και μπράβο του, ενώ και η φάση με το τρομπόνι και τον Μάρκος Αντόνιο είχε γέλιο».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις