Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η Έφη Αχτσιόλγου απαθανάτισε Χαρίτση – Ηλιόπουλο σε πιο… χαλαρές στιγμές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Έφη Αχτσιόλγου απαθανάτισε Χαρίτση – Ηλιόπουλο σε πιο… χαλαρές στιγμές

Ο κ. Χαρίτσης αντάλλαξε ευχές με προσωπικό, παιδαγωγούς, μητέρες SOS και παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή

Τα παιδικά χωριά SOS στη Βάρη επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, όπου έδειξε και τις ικανότητές του στο ξύλινο ποδοσφαιράκι με αντίπαλο το Νάσο Ηλιόπουλο. Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου και Νάσος Ηλιόπουλος επισκέφτηκαν τα χωριά SOS στη Βάρη, με την βουλευτή να μοιράζεται μέσω των social media και ένα πιο χαλαρό στιγμιότυπο από την επίσκεψη. Ο Αλέξης Χαρίτσης μαζί με τον Νάσο Ηλιόπουλο έπαιξαν ξύλινο ποδοσφαιράκι, ωστόσο κανείς δεν ξέρει ποιος ήταν ο νικητής.

Ο κ. Χαρίτσης αντάλλαξε ευχές με προσωπικό, παιδαγωγούς, μητέρες SOS και παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή. «Ο ευαίσθητος τομέας της παιδικής προστασίας και φροντίδας απαιτεί εμπειρία, επιστημονική αντίληψη και ανοιχτό, σύγχρονο, βλέμμα με οδηγό τα δικαιώματα του παιδιού και το βέλτιστο συμφέρον του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρίτσης. Υπενθύμισε ότι η εφαρμογή 4538 που αφορά την αναδοχή και υιοθεσία έγινε το 2018, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είπε «είμαστε ευτυχείς γιατί αυτός ο νόμος έχει επηρεάσει πλέον όλους τους φορείς παιδικής προστασίας της χώρας μας. Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώνει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον με ασφάλεια αγάπη σεβασμό και φροντίδα. Και στο στόχο αυτό η Νέα Αριστερά θα δώσει όλες τις δυνάμεις. Γιατί η κοινωνική δικαιοσύνη ξεκινά από το μέλλον της κοινωνίας μας. Από τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις