Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημουλίδου για Πλεύρη: «Θα ερωτευόμουν έναν άνδρα σαν αυτόν»
LIFESTYLE

Δημουλίδου για Πλεύρη: «Θα ερωτευόμουν έναν άνδρα σαν αυτόν»

Δημουλίδου για Πλεύρη: «Τον έρωτα τον κοιτάς με διαφορετικά μάτια"

Η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου, ερωτώμενη για το πώς βλέπει τις σχέσεις ανθρώπων που έχουν μεταξύ τους μεγάλη διαφορά ηλικίας, αναφέρθηκε στον γάμο του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, τον οποίο διέψευσε ο πρώτος. «Θα μπορούσα να ερωτευτώ έναν άνδρα σαν τον Πλεύρη, τώρα πλέον σε αυτήν την ηλικία. Επειδή συναντήθηκα μαζί του στο πάρτι του Νίκου Αποστολόπουλου, αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το χιούμορ του, είναι φοβερό το μυαλό του, τρελαίνομαι για έναν άνδρα με χιούμορ γιατί έχω και εγώ χιούμορ» είπε χαρακτηριστικά η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

«Τον έρωτα τον κοιτάς με διαφορετικά μάτια, μπορεί να λένε τα δικά τους, αλλά δεν με αφορά. Δεν έχω μιλήσει μαζί τους, είμαι πάρα πολύ διακριτική αλλά ό,τι έγινε παρουσία δέκα ατόμων, έγινε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

«Δεν με ενδιαφέρει η μεγάλη διαφορά ηλικίας. Για παράδειγμα, η πολύ γλυκιά Γεωργία, γιατί τη γνωρίζω, που παντρεύτηκε τον κ. Πλεύρη, το θεωρώ πάρα πολύ γλυκό αυτό που έγινε. Ταιριάζουν, έχουν χιούμορ και οι δύο και η ηλικία δεν μετράει» συμπλήρωσε.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις