Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια που θα χωρίσουν το 2024: Τη νέα χρονιά… πάμε γι’ άλλα!
PLUS

Ζώδια που θα χωρίσουν το 2024: Τη νέα χρονιά… πάμε γι’ άλλα!

Ζώδια που θα χωρίσουν το 2024: Μπορεί να είναι για καλό

Βρισκόμαστε λίγες ημέρες μόνο πριν από τον ερχομό του νέου έτους και πολλοί από εμάς έχουμε ήδη θέσει τους στόχους μας για τη νέα χρονιά. Ορισμένοι από αυτούς έχουν να κάνουν με τις σχέσεις μας. Αν ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε είναι το πιθανότερο να βιώσετε δυσκολίες στη σχέση σας, οι οποίες θα είναι σχεδόν ακατόρθωτο να λυθούν και το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε αδιέξοδο και τελικά στον χωρισμό.

Κριός: Το πάθος στη σχέση σας έχει χαθεί και αυτό είναι κάτι που δεν αντέχετε. Η ρουτίνα σάς κουράζει ως χαρακτήρες και νιώθετε πως η φλόγα έχει χαθεί, οπότε η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει για τη σχέση σας. Ο χωρισμός είναι σχεδόν δεδομένο για εσάς, αφού η έλλειψη ενέργειας και πάθους δε σας εκφράζει.

Σκορπιός: Σε μια παρόμοια κατάσταση με τους Κριούς, βρίσκονται οι Σκορπιοί, οι οποίοι αναζητούν το ερωτικό πάθος στις σχέσεις τους – κάτι που μάλλον χάνεται σε αυτές του 2024. Το νέο έτος σάς βρίσκει ανάμεσα σε έντονους καβγάδες, ζήλια και πίεση. Κι όσο κι αν και εσείς έχετε την ίδια φλόγα, η πίεση που σας ασκείται δεν προσφέρει τίποτα εποικοδομητικό στη σχέση. Αν είναι να υπάρχει πίεση και ζήλια, τουλάχιστον να γίνεται καλό σεξ.

Τοξότης: Σχεδόν καθημερινοί είναι οι καβγάδες με το ταίρι σας και η υπομονή σας εξαντλείτε. Βρήκατε τη σειρά που θέλατε επαγγελματικά, μα στα ερωτικά κάτι δεν πάει πολύ καλά. Έχετε χιούμορ και αρκετή ενέργεια για να αντέξετε πολλά, αλλά αν αυτά δεν υπάρχουν στη σχέση σας, τότε φεύγετε. Το ταίρι σας έχει γίνει λιγάκι πιο συντηρητικό για τα γούστα σας και το 2023 του δώσατε τις τελευταίες ευκαιρίες. Το 2024 δε θα είστε μαζί και αυτό είναι δέσμευση.

a man and a woman standing next to each other
Marieclaire.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις