Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τζον Σνάιντερ – Μπάιντεν: Ο «Μπο» των Ντιουκς ζήτησε το δημόσιο κρέμασμα του προέδρου!
ΚΟΣΜΟΣ

Τζον Σνάιντερ – Μπάιντεν: Ο «Μπο» των Ντιουκς ζήτησε το δημόσιο κρέμασμα του προέδρου!

Ο «Μπο» των Ντιουκς ζήτησε το δημόσιο κρέμασμα του Μπάιντεν! - «Δεν ήταν απειλή» είπε μετά τον σάλο

Ο αστέρας του Χόλιγουντ Τζον Σνάιντερ, σε πρόσφατη ανάρτησή του στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter), ζήτησε τον απαγχονισμό του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν αλλά και του γιου του. Αναλυτικότερα, ο Τζον Σνάιντερ ανέφερε στην ανάρτησή του πως ο Τζο Μπάιντεν είναι προδότης και πρέπει να απαγχονιστεί δημόσια. «Κύριε πρόεδρε, πιστεύω πως είσαι ένοχος για προδοσία και θα πρέπει να απαγχονιστείς δημοσίως. Ο γιος σου επίσης. Η απάντησή σου είναι…;» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του, ο 63χρονος που υπήρξε πρωταγωνιστής της σειράς Dukes.  Η ανάρτησή του, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς χιλιάδες χρήστες της πλατφόρμας X την είδαν πριν αυτή διαγραφεί. Την ίδια ημέρα που έκανε την ανάρτηση μάλιστα, εμφανίστηκε στον τελικό του τηλεοπτικού διαγωνισμού τραγουδιού «The Masked Singer» και εμφανίστηκε εκεί ως ένα ντόνατ που τραγουδάει.

Η ανάρτηση του αφορούσε ένα μήνυμα του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν νωρίτερα την ίδια ημέρα, στο οποίο καταφερόταν εναντίον του ρεπουμπλικάνου και πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που είναι το φαβορί για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές του 2024. Στο μήνυμά του ανέφερε πως ο Ντόναλντ Τραμπ «δημιουργεί πολλές απειλές για τη χώρα μας αλλά η μεγαλύτερη είναι αυτή που δημιουργεί για τη δημοκρατία μας. Αν το χάσουμε αυτό, χάνουμε τα πάντα».

Το πήρε πίσω

Ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ανέφεραν ότι μετά την ανάρτηση του ηθοποιού, η Secret Service, υπεύθυνη για την ασφάλεια του προέδρου και της οικογένειάς του, έχει αρχίσει ήδη να ερευνά το θέμα. Εκπρόσωπος της δήλωσε πως η υπηρεσία «έχει γνώση των σχολίων που έγιναν από τον κ. Σνάιντερ», όμως δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει πως διεξάγεται έρευνα. Ο μάνατζερ του Τζον Σνάιντερ  δεν απάντησε σε τηλεφωνική επικοινωνία σχετικά με το συμβάν, ενώ ο ηθοποιός  μιλώντας στο Deadline, ανέφερε πως τα σχόλιά του παρερμηνεύθηκαν. «Οπωσδήποτε δεν έκανα έκκληση για μια πράξη βίας ούτε απείλησα ένα πρόεδρο των ΗΠΑ, όπως είχαν κάνει πολλές διασημότητες στο παρελθόν. Προτείνω να ξαναδιαβάσετε την ανάρτησή μου», ανέφερε. Συμπλήρωσε δε, πως «δικαιούται» να έχει την άποψή του, προσθέτοντας πως «μερικοί από τους ηγέτες του έθνους μας στην Ουάσινγκτον έχουν χάσει το δρόμο τους».

Ο ηθοποιός δεν είναι η πρώτη διασημότητα που αντιμετωπίζει αντιδράσεις, σχετικά με δηλώσεις ή ενέργειες σε βάρος εν ενεργεία προέδρου. Η ηθοποιός Κάθι Γκρίφιν είχε απολυθεί από το CNN επειδή είχε αναρτήσει το 2017 μια φωτογραφία της στην οποία κρατάει ένα ψεύτικο και ματωμένο κεφάλι του Τραμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις