Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αίγιο απόπειρα αρπαγής: Επίθεση σοκ στα διόδια, το χρονικό
ΕΛΛΑΔΑ

Αίγιο απόπειρα αρπαγής: Επίθεση σοκ στα διόδια, το χρονικό

Αίγιο απόπειρα αρπαγής: Απόπειρα απαγωγής το βράδυ της Πέμπτης (21/12) στο Αίγιο. Ποια ήταν η γυναίκα.

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες για την απόπειρα απαγωγής γυναίκας, που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (21/12) στα διόδια του Ελαιώνα, στο Αίγιο, καθώς και για το προφίλ των δραστών και του θύματος, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Στα σχετικά πλάνα από το Αίγιο, που κυκλοφόρησαν, φαίνονταν τρία άτομα να επιχειρούν να βάλουν μία γυναίκα μέσα σε όχημα. Εκείνη είναι πεσμένη στο έδαφος και να αντιστέκεται σθεναρά, ενώ όπως αναφέρει η ΕΡΤ πρόκειται για τη σύζυγο ενός συλληφθέντα διακινητή μεταναστών, την οποία τα άλλα μέλη του κυκλώματος ήθελαν να εκφοβίσουν για να «εξασφαλίσουν» τη σιωπή της.

Η γυναίκα στο Αίγιο φαίνεται πως ταξίδευε προς την Αθήνα για να βρει τον σύντροφό της, ενώ τα σοκαριστικά πλάνα από την απόπειρα αρπαγής κατέγραψε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές για να τις ειδοποιήσει για το περιστατικό.

Αίγιο: Το χρονικό της απόπειρας αρπαγής

Όλα ξεκίνησαν, όπως ειπώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης στα διόδια του Ελαιώνα στο Αίγιο, όταν η νεαρή γυναίκα από το Νεπάλ έπεσε θύμα επιτήδειων απαγωγέων. Ειδικότερα, σε βίντεο που τράβηξε οδηγός φορτηγού, απεικονίζονται τρεις νεαροί με κουκούλες να έχουν επιτεθεί σε γυναίκα και να προσπαθούν να τη βάλουν με τη βία στο πίσω μέρος αυτοκινήτου.  Στο βίντεο απεικονίζεται η γυναίκα να ουρλιάζει και να προσπαθεί να ξεφύγει ενώ οι άνδρες επιχειρούν να τη βάλουν στο αυτοκίνητο. Κατά την αντίστασή της, ξεγυμνώθηκε από τη μέση και πάνω.

Τελικά η γυναίκα ξέφυγε από τα χέρια των τριών νεαρών και έτρεχε ουρλιάζοντας. Τα άτομα μπήκαν στο ΙΧ και κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της γυναίκας αλλά δεν την έπιασαν.  Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει ένα από τα τρία άτομα, ενώ γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκομένων.  Να σημειωθεί πως κατά την επιχείρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος, είχαν εντοπιστεί δύο διακινητές, 17 μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφά αλλά και ποσό που ξεπερνούσε τις 15.000 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις