Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια”: H viral… χριστουγεννιάτικη ομιλία στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια”: H viral… χριστουγεννιάτικη ομιλία στη Βουλή

Απίστευτη ομιλία στη Βουλή από τον Παπαδόπουλο της Νίκης

Πρωτοφανή είναι για το βήμα της Βουλής όσα ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της “Νίκης”, Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διεξάγεται στην Ολομέλεια. Ο κ. Παπαδόπουλος επέλεξε να προειδοποιήσει για ένα “άσχετο θέμα”, όπως είπε, κάνοντας λόγο για… ξύλο και καλικάντζαρους. “Στις άγιες ημέρες που εισερχόμαστε θέλει πραγματικά μεγάλη προσοχή. Γίνονται και ακούγονται τα χειρότερα. Θυμάμαι ως νεαρός ιατρός που εφημέρευα στο ΑΧΕΠΑ βλέπαμε τα χειρότερα, θα επιβεβαιώσουν αντίστοιχα και άλλοι ιατροί συνάδελφοι” υποστήριξε ο κ. Παπαδόπουλος.

“Το τι ξύλο έπεφτε αυτές τις ημέρες αγάπης στις οικογένειες -οι άνδρες χτυπούσαν τις γυναίκες, οι γυναίκες τους άνδρες, τα παιδιά τους γονείς και οι γονείς τα παιδιά! Γι’ αυτό βγήκε ξέρετε και “το ξύλο της χρονιάς”” είπε ο βουλευτής της “Νίκης”, για να συνεχίσει: “Λοιπόν οι παλαιότεροι, οι γονείς και οι παππούδες μας, έλεγαν ότι τις ημέρες αυτές ανοίγουν οι πύλες της κολάσεως και βγαίνουν τα δαιμόνια που πειράζουν τον λαό του Θεού! Τους έλεγαν μάλιστα και καλικάντζαρους. Ο μακαριστός Χριστόδουλος θα έλεγε μάλιστα ότι τα απύλωτα στόματα ανοίγουν και ξερνούν δηλητήριο”.

“Λέμε τεράστιο “όχι” στην τροπολογία για τους ξένους εργάτες”

Κατά τα άλλα, “σκανδαλώδη” χαρακτήρισε την τροπολογία για τους ξένους εργάτες ο Νίκος Παπαδόπουλος, μιλώντας για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εργασίας για την “Αναμόρφωση επαγγελματικής ασφάλισης, εξορθολογισμός ασφαλιστικής νομοθεσίας, συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, σύστημα διορισμού και προσλήψεων των εκπαιδευτικών της δημόσιας υπηρεσίας απασχόλησης και λοιπές διατάξεις” στην Ολομέλεια.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η τροπολογία κατατέθηκε αιφνιδιαστικά χωρίς να δοθεί η δυνατότητα στην αντιπολίτευση να αντιδράσει. Υποστήριξε ότι “η τροπολογία δίνει τη δυνατότητα σε δεκάδες χιλιάδες, ίσως σε εκατοντάδες χιλιάδες, μετανάστες που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και έχουν συμπληρώσει τρία χρόνια, να αποκτήσουν ειδική άδεια διαμονής, με το πρόσχημα της έλλειψης εργατικών χεριών”. Απέδωσε στον υπουργό Εργασίας “κυβιστήσεις” από τις θέσεις που είχε και πρόσθεσε ότι “αυτές οι μετατοπίσεις σας είναι πολύ πονηρές και θυμίζουν άλλες εποχές”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της “Νίκης” κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δυστυχώς έχει κάνει τη χώρα “Καφενείο, η Ελλάς, περάστε κόσμε”. Η “Νίκη” είπε “σε αυτό το νομοσχέδιο θα σας πει ένα τεράστιο “όχι” γιατί κανείς μέχρι σήμερα δεν τόλμησε να αλλάξει το καθεστώς παραμονής των ξένων στην χώρα, γιατί προεκλογικά δεν τα είχατε πει αυτά στους ψηφοφόρους της μεταλλαγμένης μητσοτακικής ΝΔ” Ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε “για οβιδιακές μεταλλάξεις” της ΝΔ και “αναρωτήθηκε ποιοι είναι αυτοί που σας πιέζουν για όλα αυτά που κάνετε” Αυτές είπε είναι “κακοήθεις μεταλλάξεις” και θα πρέπει να το προσέξετε γιατί είναι επικίνδυνο για την πατρίδα μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις