Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Αντουλινάκη για την έκτρωση: Ξυπνούσα στον ύπνο μου με εφιάλτες
LIFESTYLE

Μαρία Αντουλινάκη για την έκτρωση: Ξυπνούσα στον ύπνο μου με εφιάλτες

Μαρία Αντουλινάκη για την έκτρωση: «Δεν το μετανιώνω όμως, γιατί αυτό το παιδάκι δεν θα μεγάλωνε καλά μαζί μου, όπως ήμουν τότε» εξήγησε

Η Μαρία Αντουλινάκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε σαν ηθοποιός, αλλά και τις κακές συμπεριφορές που έχει δεχτεί στον χώρο. Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time», δήλωσε: «Η συντροφικότητα είναι κάτι που αυτή την εποχή δεν το έχω. Με ενδιαφέρει, αλλά ακόμα δεν έχω βρει τον κατάλληλο. Την συντροφικότητα την καλύπτεις και με άλλα πράγματα. Το μόνο που δεν μπορείς να καλύψεις είναι η ερωτική σου ζωή».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν διέκοψε μια εγκυμοσύνη. «Τότε, ήταν κάτι που με είχε πονέσει πάρα πολύ. Για δύο χρόνια, έβλεπα εφιάλτες και ξυπνούσα στον ύπνο μου, βλέποντας ένα κοριτσάκι να μου λέει “γιατί;”. Δεν το μετανιώνω όμως, γιατί αυτό το παιδάκι δεν θα μεγάλωνε καλά μαζί μου, όπως ήμουν τότε», εξήγησε. Τέλος, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της και τις προτάσεις, που όπως λέει, έχουν σταματήσει.

«Δεν είχα καθόλου τηλεοπτικές προτάσεις και με στενοχωρεί πολύ. Εγώ βγάζω πιο πολλά από το θέατρο, παρά από την τηλεόραση. Έχω ρίξει τα στάνταρ μου και ηθικά και οικονομικά, αρκεί να δουλέψω, έστω και με 500 ευρώ. Έχω μείνει και σε δουλειές που δεν περνούσα καλά», δήλωσε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις