Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιχειρηματίας οδηγούσε ανάποδα: Γνωστός ο 73χρονος που παραβίασε τον ΚΟΚ
ΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρηματίας οδηγούσε ανάποδα: Γνωστός ο 73χρονος που παραβίασε τον ΚΟΚ

Επιχειρηματίας οδηγούσε ανάποδα: Γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος επί χρόνια διαχειριζόταν ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Αθήνας, είναι ο 73χρονος

Γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος επί χρόνια διαχειριζόταν ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Αθήνας, είναι ο 73χρονος που ενεπλάκη σε απίστευτη καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας, παραβιάζοντας όλο τον ΚΟΚ και καταλήγοντας με αφαίρεση διπλώματος, κατάσχεση αυτοκινήτου και πρόστιμο άνω των 12.000 ευρώ! Η απίστευτη αυτή καταδίωξη συνέβη χθες τα ξημερώματα. Ξεκίνησε από το κέντρο της Αθήνας, τη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με την Ακαδημίας, και συνεχίστηκε σε Κολωνάκι, Αμπελόκηπους, Μεσογείων και Αττική Οδό, μέχρι να καταλήξει στην Παλλήνη, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα με ασφάλεια.

Προηγουμένως, ο 73χρονος είχε κάνει όλη αυτή τη διαδρομή παραβιάζοντας πλήθος κόκκινων φαναριών, 17 για την ακρίβεια, κινούμενος αντίθετα σε μονόδρομους, καβαλώντας πεζοδρόμια, τις γραμμές του τραμ κ.λπ. Σε όλη αυτή τη διαδρομή η Αστυνομία τον ακολουθούσε προσπαθώντας να αποσοβήσει τον κίνδυνο για τα υπόλοιπα ΙΧ και τους πεζούς. Η καταδίωξη έλαβε τέλος στην Παλλήνη, με τον 73χρονο να βγαίνει άνετος από το αυτοκίνητό του, ενώ σε αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος.

Επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων ο 73χρονος που συνελήφθη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 73χρονος είναι γνωστός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, ο οποίος επί χρόνια διατηρούσε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ στο κέντρο της Αθήνας, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά και στη Μύκονο. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει τόσο με το μεγάλο αστυνομικό «ντου» που είχε γίνει στην επιχείρησή του προκειμένου να ελέγξουν για ναρκωτικά, αλλά και για την επίθεση που είχε δεχθεί από αγνώστους, με συνέπεια να κινδυνέψει η ζωή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις