Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βόμβα Πολυτεχνειούπολη: Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.
ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα Πολυτεχνειούπολη: Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.

Βόμβα Πολυτεχνειούπολη: Ένας άγνωστος τηλεφώνησε στο 100 στις 12:29, έκανε λόγο για εκρηκτικό μηχανισμό και έδωσε χρονικό περιθώριο 45 λεπτά

Ενεργή ήταν τελικά η βόμβα η οποία εντοπίστηκε σε σακούλα κοντά στην έδρα των ΜΑΤ νωρίτερα και εξουδετερώθηκε από τα ΤΕΕΜ. Άγνωστος τηλεφώνησε στις 12:29 στο 100 και ανέφερε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στην οδό Κοκκινοπούλου, όπου βρίσκεται η έδρα των ΜΑΤ, κάτω από μια υπερυψωμένη σκοπιά απέναντι από την είσοδο της Πολυτεχνειούπολης. Ο άγνωστος στο τηλεφώνημα έδωσε χρονικό περιθώριο 45 λεπτών. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της αστυνομίας για να ελέγξουν. Σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε το ύποπτο αντικείμενο μέσα σε σακούλα επί της προαναφερθείσας οδού. Σύμφωνα με πληροφορίες η βόμβα ήταν ενεργή και εξουδετερώθηκε από τα ΤΕΕΜ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Γουδί λόγω του εντοπισμού της βόμβας

Λόγω του εντοπισμού του ύποπτου αντικειμένου πλησίον του στρατοπέδου Μύτικα έχει διακοπεί η κυκλοφορία τον οχημάτων στην οδό Κοκκινοπούλου από το ύψος της συμβολής με την οδό Αλ.Παναγούλη έως το ύψος της συμβολής της με την Λεωφόρο Αλίμου και την Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις