Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι – Λάρισα: 16χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι – Λάρισα: 16χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ

Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι - Λάρισα: Οι συνθήκες που έγινε το τροχαίο παραμένουν αδιευκρίνιστες

Στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας 16χρονος με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Υπό συνθήκες που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές και κατά ιατρικές πηγές, ο άτυχος ανήλικος φέρεται να τραυματίστηκε επιβαίνοντας σε ηλεκτρικό πατίνι. Το περιστατικό έγινε στις 11:30 το βράδυ της Κυριακής (17/12) επί της οδού Αγχιάλου στην συνοικία της Φιλιππούπολης, στη Λάρισα. Παρελήφθη από τα επείγοντα του νοσοκομείου και μετά από τις εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε εγκεφαλική κάκωση.

Ηράκλειο: Νέο τροχαίο ατύχημα με το “καλημέρα” – Τραυματίστηκε ένας 33χρονος

Νέο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Ηράκλειο, σήμερα το πρωί . Συγκεκριμένα, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μια μηχανή στην περιοχή Κορώνη Μαγαρά, έχοντας ως συνέπεια τον τραυματισμό ενός ατόμου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας 33χρονος τραυματίστηκε ελαφριά, με το ΕΚΑΒ να πηγαίνει στο σημείο για τις πρώτες βοήθειες.

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα στην οδό Λαγκαδά – Φορτηγάκι συγκρούστηκε με λεωφορείο των ΚΤΕΛ

Ανακοίνωσε εξέδωσε η εταιρεία ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης για ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο της, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Ζαγκλιβέρι προς Θεσσαλονίκη, νωρίς σήμερα το πρωί. Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, στις 07:10 ένα μικρό φορτηγό ΙΧ προσέκρουσε στο λεωφορείο το οποίο εκείνη τη στιγμή μετέφερε 6 επιβάτες. Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Λαγκαδά, στο ύψος του στρατοπέδου Καρατάσου. Ευτυχώς, κανείς εκ των επιβατών δεν τραυματίστηκε και όλοι τους συνέχισαν το δρομολόγιο τους με αστικό λεωφορείο. Από το περιστατικό ωστόσο, το λεωφορείο των ΚΤΕΛ ακινητοποιήθηκε και στο σημείο δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις