Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κιλιάν Εμπαπέ: “Μοιάζει σαν να έχει βαρεθεί να παίζει ποδόσφαιρο”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κιλιάν Εμπαπέ: “Μοιάζει σαν να έχει βαρεθεί να παίζει ποδόσφαιρο”

Κιλιάν Εμπαπέ: Το σχόλιο του ρεπόρτερ για τον Γάλλο σταρ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Χθες το βράδυ (17/12) η Λιλ αντιμετώπισε την Παρί Σεν Ζερμέν για την 16η αγωνιστική της Ligue 1 στο Σταντ Πιέρ-Μορόι. Το πέναλτι του Κιλιάν Εμπαπέ στο 66ο λεπτό δεν ήταν αρκετό ώστε η Παρί να φύγει με νίκη από το Λιλ, αφού ο Τζόναθαν Ντέιβιντ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (90+3′) και κράτησε κλειστή τη μάχη του τίτλου.

Η απόδοση του Γάλλο σταρ ωστόσο, δεν έπεισε τον Γάλλο ρεπόρτερ του RMC, Ντανιέλ Ριολό, ο οποίος μετά την ισοπαλία (1-1) δεν δίστασε να βγάλει στη σέντρα τον 24χρονο Γάλλο.

Το σχόλιο του δημοσιογράφου για τον Εμπαπέ

Ο δημοσιογράφος σχολίασε λέγοντας ότι: “Γιορτάζουμε τη μια μέρα την επέτειο του χαμένου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου ο Εμπαπέ βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου επειδή το επίπεδό του ήταν τόσο εξωπραγματικό. Έναν χρόνο αργότερα, τι συνέβη και τον έκανε να μοιάζει σαν να έχει βαρεθεί να παίζει ποδόσφαιρο; αυτό το ημερολογιακό έτος 2023, συνολικά, δεν είναι καλό. 

Το ρεκόρ του σε σχέση με τις απαιτήσεις και το τι αναμένεται από αυτόν, είναι μέτριο, ενώ σε κάποια πράγματα δεν είναι καθόλου καλός, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Είναι ακόμα και μερικές φορές εκνευριστικός, κάτι που είναι πιο ντροπιαστικό. Και από καιρό σε καιρό, εξακολουθεί να σου δείχνει ότι έχει ακόμα κάτι, αυτό είναι το μόνο που θα του έλειπε. Η χρονιά του με απογοήτευσε και ο αγώνας με την Λιλ ήταν απαίσιος”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις