Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του: Σε διαθεσιμότητα ο 54χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του: Σε διαθεσιμότητα ο 54χρονος

Αστυνομικός μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του, όταν πήγε να του κάνει μήνυση για παραβίαση ασφαλιστικών μέτρων

Αστυνομικός ηλικίας 54 ετών από τη Βοιωτία μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα, όταν πήγε να καταθέσει μήνυση εις βάρος του επειδή παραβίασε τα ασφαλιστικά μέτρα που ίσχυαν εναντίον του.

Ο 54χρονος τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ ο εισαγγελέας Λιβαδειάς του άσκησε δίωξη για παραβίαση του νόμου περί όπλων, πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

 Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό συνέβη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίας Διστόμου, όπου η γυναίκα πήγε για να μηνύσει τον πρώην σύντροφό της. Αυτό γιατί ο 54χρονος, παραβιάζοντας τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, πήγε στον χώρο εργασίας της γυναίκας και απαίτησε να τα ξαναβρούν. Όταν εκείνη του ζήτησε να φύγει λέγοντας ότι αν δεν το κάνει θα καταθέσει μήνυση εναντίον του για την παραβίαση των μέτρων, ο αστυνομικός αρνήθηκε, οπότε η γυναίκα αποφάσισε να πάει να τον καταγγείλει.

Όταν η πρώην σύντροφός του έφτασε στο αστυνομικό τμήμα, ο 54χρονος την περίμενε εκεί. Την εξύβρισε και της επιτέθηκε πρώτα λεκτικά και μετά με μαχαίρι, καταφέροντάς της τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Ευτυχώς, παρενέβησαν άμεσα οι συνάδελφοί του, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Φωτο αρχείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις