Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάβι: Οι σχέσεις του με τους παίκτες και τον τεχνικό διευθυντή Ντέκο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσάβι: Οι σχέσεις του με τους παίκτες και τον τεχνικό διευθυντή Ντέκο

Τσάβι: "Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ"

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Μένει ή φεύγει ο Τσάβι από την Μπαρτσελόνα;

Ο προπονητής και πρώην παίκτης  των Μπλαουγκράνα σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε τη θέση του όσον αφορά στην παραμονή του στον πάγκο των Καταλανών, αλλά και τις σχέσεις του με τον αντιπρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε και τον τεχνικό διευθυντή Ντέκο. Να σημειωθεί ότι, η Μπάρτσα πέρασε στην φάση των 16 του Champions League κατακτώντας την πρώτη θέση του ομίλου.

Τι ξεκαθάρισε ο Τσάβι από την πλευρά του

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσάβι δείχνει να μη σκέφτεται την παραίτηση, ενώ τονίζει ότι είναι καλά και ενθουσιασμένος με τη σκέψη ότι η ομάδα μπορεί να έχει μία σπουδαία σεζόν: “Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ. Είμαι καλά και ενθουσιασμένος όταν σκέφτομαι ότι μπορούμε να έχουμε μία εκπληκτική σεζόν”.

Παρακαταθήκη το περσινό πρωτάθλημα

Αναφορικά με τις σχέσεις του με την ηγεσία της Μπαρτσελόνα ο Τσάβι ξεκαθάρισε: “Πιστεύω περισσότερο από ποτέ στο πρότζεκτ και τους παίκτες. Έχω τέλεια σχέση με τον πρόεδρο, τον Ντέκο και τον Γιούστε”. Πράγματι, τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα έφεραν γκρίνια στο κλαμπ, ωστόσο μοιάζει δύσκολο η Μπαρτσελόνα να προχωρήσει σε διαζύγιο με τον προπονητή ο οποίος έχει ως παρακαταθήκη το περσινό πρωτάθλημα, αλλά και την προοπτική να πετύχει κάτι καλό εφέτος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις