Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτζώκας για γέννες: Τι να πω, να επικαλεστώ τη θεά τύχη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτζώκας για γέννες: Τι να πω, να επικαλεστώ τη θεά τύχη

Δείτε τις δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Βαλένθια

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στο φίλαθλο μπασκετικό κοινό -και όχι μόνο- οι αναφορές του Γιώργου Μπαρτζώκα στα… γεννητούρια παικτών του Ολυμπιακού, που είχαν μεν τη χαρά να υποδεχτούν στον κόσμο τα παιδιά τους, αλλά αυτό συνέπεσε με αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, που αναγκάστηκε να στερηθεί των υπηρεσιών τους.

Μιλώντας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Βαλένθια με 63-56 μέσα στο ΣΕΦ, ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» σχολίασε την απουσία του Πίτερς, επειδή γέννησε η γυναίκα του, ως εξής: «Τι να πω για το θέμα του Πίτερς; Γέννησε η γυναίκα του τελικά την ώρα του αγώνα, να του ευχηθούμε τα καλύτερα. Να πούμε ότι έχουν γεννήσει τρεις παίκτες μας σε τρεις αγώνες μας φέτος. Ο Γουίλιαμς-Γκος, ο Φαλ κι ο Πίτερς. Τι να πω, να επικαλεστώ τη θεά τύχη. Η παρουσία του Πίτερς απόψε προφανώς ήταν σημαντική, είναι ο καλύτερος σουτέρ μας και ο πρώτος μας σκόρερ. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, θα το συζητήσουμε εσωτερικά, δεν μπορούσα γι’ αυτό το πράγμα να κάνω κάτι άλλο. Εδώ είμαστε μία επαγγελματική ομάδα και όταν χάνεις, πρέπει να ψάξεις όλες τις παραμέτρους».

Αντιδράσεις

Η δήλωση αυτή του Γιώργου Μπαρτζώκα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, καθώς δεν ήταν λίγοι οι χρήστες των social media που τον επέκριναν, επειδή έβαλε τις ανάγκες της ομάδας του πάνω από το κορυφαίο γεγονός της ζωής: Τον ερχομό ενός παιδιού. Χαρακτηριστική ως προς αυτό ήταν η σύγκριση με την απάντηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όταν ο Λιθουανός τεχνικός είχε «χάσει» έναν εκ των σημαντικότερων παικτών του, που πήρε άδεια για να βρεθεί πλάι στη γυναίκα του, η οποία γεννούσε.

Από την άλλη, πολλοί επίσης έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, λέγοντας ότι ήταν απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του και, επειδή δεν συνηθίζει να «φιλτράρει» τα λόγια του, είπε εκείνο που αισθανόταν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις