Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός γυναίκες: «Ντου» προπονητή στον αγώνα ποδοσφαίρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός γυναίκες: «Ντου» προπονητή στον αγώνα ποδοσφαίρου

Ο Ντράγκαν Κνέζεβιτς έφτασε έως την Ελένη Αντωνίου για να ζητήσει πέναλτι και αποβλήθηκε - Ζήτησε συγγνώμη μετά το παιχνίδι

Άκρως επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι της 9ης ημέρας του πρωταθλήματος γυναικών της Α’ εθνικής ανάμεσα στον Αστέρα και στον Παναθηναϊκό στην Τρίπολη.  Το παιχνίδι έληξε χωρίς γκολ (0-0) αλλά είχε… ντου στη διαιτητή από τον προπονητή του Αστέρα και ανακοίνωση κατά της διαιτησίας από τον Παναθηναϊκό.

Ζήτησε πέναλτι

Στο 38′ ο Αστέρας ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα της Μάια μέσα στην περιοχή αλλά η διαιτητής Ελένη Αντωνίου έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.  Αυτή η απόφαση έκανε έξαλλο τον προπονητή της ομάδας της Αρκαδίας, Ντράγκαν Κνέζεβιτς, ο οποίος διέσχισε όλο το γήπεδο και έφτασε στη μικρή περιοχή για να τα… χώσει στη διαιτητή!

Αποβλήθηκε

Φυσικά αποβλήθηκε! Μετά τον αγώνα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τις παίκτριες του για την αντίδρασή του. Το παιχνίδι είχε και τραυματισμό της Ντομόντ (ΠΑΟ) αλλά και ανακοίνωση του ΠΑΟ κατά της διαιτησίας για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην Χάρις στο 72′.  Η Ελένη Αντωνίου θυμίζουμε το 2022 σφύριξε στο Βόλος-ΟΦΗ και έγινε η πρώτη γυναίκα διαιτητής στη Super League 1.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις