Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: «Όταν έρχεται στην Αθήνα μένουμε μαζί»
LIFESTYLE

Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: «Όταν έρχεται στην Αθήνα μένουμε μαζί»

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: «Έχουμε φτιάξει μία πολύ όμορφη σχέση και μετά τον χωρισμό μας» πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η Αγγελική Ηλιάδη, μετά τις σχετικές αποκαλύψεις της Emilia Vodos, απάντησε στο αν υπήρξε κάποιο φλερτ στον Άγιο Δομίνικο, σχολίασε τη σχέση της με τη Μαρία Καλάβρια και μίλησε για τον πρώην της, Σάββα Γκέντσογλου. Αρχικά, για τα σχόλια της Emilia Vodos ανέφερε: «Τι είχαμε; Έρωτα; Είπε η Emilia τέτοιο πράγμα; Δεν πιστεύω ότι το είπε. Με αυτά τα λόγια ακριβώς το είπε; Κοιτάξτε ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο, μένει στον Άγιο Δομίνικο. Οπότε δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό». Ενώ, για τη σχέση της με τη Μαρία Καλάβρια σχολίασε: «Καλέ ποιος έχει πικραθεί; Δεν έχω πικραθεί καθόλου.

Δεν έχω πικραθεί για άλλα και άλλα πράγματα, θα πικραθώ για αυτό; Απλά θα το ξαναπώ ότι δεν ταιριάξαμε με την Μαρία και θα τολμήσω να πω ότι δεν ήμουν η μοναδική που είχα πρόβλημα στο παιχνίδι, ήταν πολλά άτομα. Εν πάση περιπτώσει περασμένα ξεχασμένα, έχουμε ωραία πράγματα να ασχοληθούμε, δεν θα ασχοληθώ άλλο με την Μαρία». Για τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Ισχύει ότι ο Σάββας θα πάει στο “Survivor”. Θέλω πάρα πολύ να πάει, γιατί ξέρω ότι του αρέσει πάρα πολύ, ενθουσιάζεται με την ιδέα. Όταν ο Σάββας έρχεται στην Αθήνα, μένουμε μαζί. Μένει σπίτι μας και περνάμε χρόνο με τα παιδιά, περνάμε χρόνο μαζί. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Έχουμε φτιάξει μία πολύ όμορφη σχέση και μετά τον χωρισμό μας και μπορώ να πω ότι είναι ακόμα πιο όμορφη τώρα. Εννοείται ότι απολαμβάνουμε τον χρόνο που περνάμε μαζί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις