Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραυματισμός ακροβάτη σε τσίρκο: Άντρας έπεσε από έναν «γιγαντιαίο τροχό θανάτου»
ΚΟΣΜΟΣ

Τραυματισμός ακροβάτη σε τσίρκο: Άντρας έπεσε από έναν «γιγαντιαίο τροχό θανάτου»

Τραυματισμός ακροβάτη σε τσίρκο: Το Hippodrome Circus δήλωσε ότι η παράσταση σταμάτησε αμέσως και κλήθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Την σοκαριστική στιγμή που ένας ακροβάτης πέφτει από ύψος 5 μέτρων από έναν «γιγαντιαίο τροχό θανάτου» κατά τη διάρκεια ενός ακροβατικού νούμερου σε τσίρκο, κατέγραψε η κάμερα. Το βίντεο δείχνει μέλη του κοινού στο τσίρκο Hippodrome στην περιοχή του Νόρφολκ της Αγγλίας να σοκάρονται από την πτώση του ακροβάτη το βράδυ της Τετάρτης. Ένας μάρτυρας μάλιστα, δήλωσε ότι ο ακροβάτης, ηλικίας 20 ετών, χτύπησε στη μεταλλική σκαλωσιά και έπεσε στο έδαφος.

Το Hippodrome Circus δήλωσε ότι η παράσταση σταμάτησε αμέσως και κλήθηκαν η αστυνομία και το ΕΚΑΒ. O άνδρας πιστεύεται ότι υπέστη κατάγματα στα οστά και είχε τις αισθήσεις του όταν συνέβη το περιστατικό. Σε ανακοίνωσή του ανέφερε: «Κατά τη διάρκεια της παράστασης The Christmas Spectacular στις 6.30 μ.μ. χθες το βράδυ, ένας από τους ακροβάτες μας έπεσε από τον μεγάλο τροχό της παράστασης. Ο καλλιτέχνης είχε στις αισθήσεις του, αλλά ήταν σαφές ότι είχε υποστεί κάποια τραύματα. Έτσι αποφασίστηκε να σταματήσει η παράσταση για το βράδυ και το κοινό να αποχωρήσει.

Με επιζήμια για τη ζωή του τραύματα ο ακροβάτης

Ο Τζακ Τζέι, διευθυντής του τσίρκου, εξηγώντας τη φύση του περιστατικού, πρόσθεσε: «Φαινόταν σαν λάθος συγχρονισμός. Πήγε να πηδήξει μέσα από έναν από τους τροχούς και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στο πάτωμα». Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νόρφολκ δήλωσε ότι οι αστυνομικοί κλήθηκαν γύρω στις 19:37 το βράδυ της Τετάρτης και πως επί του παρόντος προσπαθούν να διαπιστώσουν τι οδήγησε στην πτώση. Όπως ανέφερε: «Ο άνδρας υπέστη σοβαρά, δυνητικά επιζήμια για τη ζωή του τραύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου παραμένει σε σταθερή κατάσταση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις