Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νάπολι: Έκλεισε η ανανέωση του Βίκτορ Όσιμεν
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νάπολι: Έκλεισε η ανανέωση του Βίκτορ Όσιμεν

Νάπολι: Έπεσαν οι υπογραφές

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Σε οριστική συμφωνία με την Νάπολι για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2026 έχει έρθει ο Βίκτορ Όσιμεν, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον παίκτη να μένει στην ιταλική ομάδα τουλάχιστον έως το 2027, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν και το deal θα έχει ισχύ για ένα χρόνο λιγότερο (ως το 2026).

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να μπει ρήτρα ύψους 130.000.000 ευρώ στον Νιγηριανό φορ. Μάλιστα, ο Νιγηριανός φορ θα λαμβάνει με το νέο deal περίπου 10.000.000 ευρώ ετησίως, την ώρα που αυτή τη στιγμή αμείβεται με περίπου 3.500.000 ευρώ ετησίως. Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας κατέθεσε πρόταση ύψους 200.000.000 ευρώ προκειμένου να κάνει δικό της τον παίκτη, με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, να αναφέρει σε τότε δηλώσεις του πως τόσο κάνει μόνο το ένα πόδι του παίκτη.

Ενδιαφέρον και από Τσέλσι

Να τονιστεί, ότι στη λίστα της έχει τον παίκτη και η Τσέλσι, η οποία ψάχνεται για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τον Τοντ Μπέλι να μην λογαριάζει για άλλη μία φορά το FFP. Οι Άγγλοι εκτός από τα χρήματα που φέρεται ότι θα ρίξουν στην αγορά, θέλουν να πατήσουν και στο γεγονός των κακών σχέσεων που έχει ο Νιγηριανός μπόμπερ με την Νάπολι, έστω κι αν ο πρόεδρος Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις προσπαθεί να το καμουφλάρει. Οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν μετά από βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο προφίλ της Νάπολι στην πλατφόρμα TikTok, το οποίο απεικόνιζε το χαμένο πέναλτι στο ματς απέναντι στην Μπολόνια. Τον δείχνει να ζητάει την μπάλα με την λεζάντα να γράφει: “Gimme penalty, please”.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η υπόθεση του Βίκτορ Όσιμεν μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς οι απαιτήσεις των πρωταθλητών Ιταλίας είναι υψηλές. Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τσέλσι είναι αυτή του Έντσο Φερνάντες που έκλεισε στα 121.000.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις