Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουτίδου – Πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας: Αντιδράσεις για το βίντεο στο Youtube
LIFESTYLE

Μουτίδου – Πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας: Αντιδράσεις για το βίντεο στο Youtube

«Εμφυσούμε σε ένα παιδί τον τσαμπουκά, την αντρίλα και τη βία, μην γίνει ομοφυλόφιλο - Με ποιο μαγικό τρόπο θα μεταλλαχθεί σε κάποιον με τρυφερότητα και κατανόηση;»

Βίντεο στο κανάλι της στο Youtube με τίτλο «Πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας» ανέβασε η Σοφία Μουτίδου και απευθύνεται στις αγορομάνες, για τις οποίες ο τρόπος μεγαλώματος των γιων τους είναι να γίνουν «αντρούκλες», φοβούμενες πως αλλιώς κάποια ημέρα θα κάνουν coming out, αποκαλύπτοντας πως είναι ομοφυλόφιλοι. Χαρακτηριστικά η Σοφία Μουτίδου αναφέρει σε αυτό: «Λέμε σε ένα παιδί να γραφτεί στο καράτε, ποδόσφαιρο, σκοποβολή, τόξο, τι θέλεις; Ανάμεσα στα 10 πιο επιθετικά αθλήματα, τι θέλεις εσύ; Όταν το αγόρι από μικρό είναι δεσμευμένο στα εξής 2 αθλήματα, ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, και να θέλει να κάνει χορό, δε ξέρουμε αν θα το πει. Και να θέλει να κάνει ζωγραφική, δε ξέρουμε αν θα το πει. Κι αν το πει, μήπως θεωρηθεί περίεργο; Κι από ποιους; Από τους τρίτους ή από τη μαμά και τον μπαμπά, οι οποίοι θα έχουν κι ένα μεγάλο άγχος, θα καταπίνουν ένα μαγκάλι κάρβουνα αν δουν ότι στο παιδί τους αρέσει να κάνει κομμώσεις στις κούκλες…

Αυτά έχουν συνδεθεί με μία κακώς εννοούμενη μη αρρενωπότητα, τα οποία έχουν πολύ κρυφό φόβο ότι το παιδί είναι ομοφυλόφιλο. Όλος αυτός ο τσαμπουκάς, όλο αυτό το ξερόγκαζο, η επιθετικότητα και η βία, μήπως εμφυσούμε με κάθε δυνατό τρόπο στο παιδάκι κι ο λόγος είναι ένας; Να μην είναι ομοφυλόφιλο; Ίσως εκείνο το έρμο το παιδάκι που πρέπει να κάνει πολεμικές τέχνες, καράτε, ποδόσφαιρο, φτυσίδι, μπουνιές και μετά στην ενήλικη ζωή του θα πρέπει να τα αποτάξει αυτά, με ποιο μαγικό τρόπο θα μεταλλαχθεί το παιδί αυτό σε κάποιον που έχει τρυφερότητα και κατανόηση;».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

Και συνεχίζει η Σοφία Μουτίδου,

«Μανάδες γεμάτες πληγές, που τα παιδιά τους δεν έχουν κάνει οικογένεια, φαρμαρκωμένες που τα παιδιά δεν κατάφεραν να διαλυθούν όπως οι ίδιες… Μανάδες που το παιδί τους είναι ομοφυλόφιλο, αλλοπρόσαλλες γυναίκες που δίνουν προτεραιότητα στα δικά τους θέλω. Μη φοβάστε! Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν ομοφυλόφιλοι, ούτε γίνονται ομοφυλόφιλοι, ούτε φυτρώνουν ομοφυλόφιλοι. Είναι ομοφυλόφιλοι».

Ελένη Χατζίδου για Σοφία Μουτίδου: «Είπε τόσα λάθος πράγματα»

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου τοποθετήθηκαν σχετικά και εξέφρασαν έντονα της διαφωνία τους με όσα ειπώθηκαν. «Πήγε να κάνει ένα υποστηρικτικό βίντεο για τους ομοφυλόφιλους αλλά έκανε τόσα λάθη, είπε τόσα λάθος πράγματα και από πού να ξεκινήσουμε. Δεν υπάρχει η έκφραση «επιθετικό άθλημα», προσβάλεις τους αθλητές», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου πήρε τον λόγο και είπε: «Έχω σοκαριστεί. Τι εστί «επιθετικό άθλημα»; Κατ’ αρχάς δεν μου αρέσει το «πώς να μεγαλώσετε το παιδί σας», από εκεί το ξεκινάω, με το θέμα της υπόδειξης. Δεν ξέρω πώς προκύπτει η κατηγορία «επιθετικά αθλήματα». Στην αθλητική παιδεία δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα πουθενά. Για ποιο λόγο ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει να κάνει πολεμικές τέχνες δεν μπορεί να αναπτύξει την τρυφερότητα και την ενσυναίσθηση»; «Έχει το εγχειρίδιο του σωστού γονέα η Σοφία Μουτίδου;», αναρωτήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις