Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Συρεγγέλα Θεσσαλονίκη: Η Μακεδονία τα επόμενα χρόνια θα έχει μια φοβερή ανάπτυξη
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συρεγγέλα Θεσσαλονίκη: Η Μακεδονία τα επόμενα χρόνια θα έχει μια φοβερή ανάπτυξη

Η κ. Συρεγγέλα αναφέρθηκε και στον σημαντικό ρόλο που παίζει το ΕΒΕΘ στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Η Μακεδονία τα επόμενα χρόνια θα έχει μια φοβερή ανάπτυξη κι αυτό φαίνεται και στην καθημερινότητα» δήλωσε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία πραγματοποιεί την πρώτη επίσκεψη της στη Θεσσαλονίκη, μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, επικεφαλής κλιμακίου του κυβερνώντος κόμματος. Η κ. Συρεγγέλα τόνισε πως είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της Ν.Δ για τη Θεσσαλονίκη και τα θέματά της και για τις περιοδείες που κάνει ανά την Ελλάδα είπε πως «ο στόχος μας είναι να είμαστε σε επαφή με όλους τους φορείς, με όλους τους πολίτες, σαφώς να μεταφέρουμε τα όποια προβλήματα και προς την κυβέρνηση και το σημαντικότερο είναι να προχωρήσουμε στον μεταρρυθμιστικό ρόλο που έχουμε κληθεί από τους πολίτες».

Οι σταθμοί της επίσκεψης της Μ. Συρεγγέλα

Πρώτος σταθμός της περιοδείας στη Θεσσαλονίκη ήταν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕΘ), όπου υπήρξε συνάντηση με τον πρόεδρό του Ιωάννη Μασούτη, ο οποίος είναι και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν κυρίως τα ζητήματα της ακρίβειας και η εφαρμογή των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση για την αντιμετώπισή της ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η κ. Συρεγγέλα αναφέρθηκε και στον σημαντικό ρόλο που παίζει το ΕΒΕΘ στην ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στον ΟΑΣΘ, τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Β. Ελλάδος (ΣΕΒΕ), τη CISCO, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις