Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μυστηριώδες αυτοκίνητο έπεσε σε λίμνη -Το μυστικό που αποκάλυψε η ανάσυρσή του
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μυστηριώδες αυτοκίνητο έπεσε σε λίμνη -Το μυστικό που αποκάλυψε η ανάσυρσή του

Δύο μυστήρια καλούνται να λύσουν στη Γαλλία, μετά την πτώση ενός αγνώστου ταυτότητας αυτοκινήτου σε λίμνη.

Σε μπελάδες έχει μπει ο όμιλος Stellantis μετά από ένα μυστηριώδες ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα άγνωστο στο παγκόσμιο στερέωμα αυτοκίνητο. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου, εμφανίζεται ένα λευκό αυτοκίνητο να ανασύρεται από από τον βυθό μιας λίμνης. Το πρώτο ερώτημα που γεννούν οι εικόνες από το σημείο του ατυχήματος είναι το πώς ένα αυτοκίνητο κατέληξε στον πυθμένα μιας λίμνης, ωστόσο, αυτό που έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο μυστήριο είναι ότι κανείς δεν μπορεί να δηλώσει με σιγουριά την ταυτότητα του αυτοκινήτου.

Το γεγονός ότι το ατύχημα σημειώθηκε κοντά σε εγκαταστάσεις της Stellantis στο Μονμπελιάρ χαρίζει ένα στοιχείο σε εκείνους που αναζητούν απαντήσεις, ωστόσο, με την αστυνομία να μην έχει εκδώσει κάποια σχετική με το συμβάν ανακοίνωση, όλα τα σενάρια είναι ανοικτά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αυτοκίνητο που βρέθηκε στο νερό δεν ανήκει στη σημερινή γκάμα των αυτοκινητοβιομηχανιών που εντάσσονται κάτω από την ομπρέλα του ομίλου Stellantis. Πιθανότατα πρόκειται για κάποιο πρωτότυπο το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκφράζουν την άποψη ότι στις φωτογραφίες απεικονίζεται η επόμενη γενιά της Lancia Ypsilon.

Lancia Ypsilon 2024

Ποια η αλήθεια;

Η αλήθεια είναι ότι με μια πιο προσεκτική ματιά μπορεί να εντοπίσει κανείς το σήμα της Lancia στην πίσω κολόνα του αμαξώματος, γεγονός που σε συνδυασμό με τις διαστάσεις του αμαξώματος οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την πολυαναμενόμενη Ypsilon. Βέβαια αν η θεωρία αυτή βγει αληθινή, τότε θα πρέπει κάποιος να εξηγήσει γιατί η νέα Lancia Ypsilon συμμετείχε σε δοκιμές εξέλιξης χωρίς να διαθέτει στις επιφάνειες του αμαξώματός της το απαραίτητο καμουφλάζ. Αν όντως το αυτοκίνητο που βρέθηκε στη λίμνη αποτελεί την επόμενη γενιά της Lancia Ypsilon τότε ο όμιλος Stellantis επέλεξε τον πιο… πρωτότυπο τρόπο για να αποκαλύψει έστω και ορισμένες από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες εκείνου του μοντέλου που φιλοδοξεί να επαναφέρει την ιταλική φίρμα στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.

Lancia Ypsilon 2024
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις