Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τέιλορ Σουίφτ δωρεές: Η διάσημη τραγουδίστρια εβαλε ξανά το χέρι στην τσέπη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέιλορ Σουίφτ δωρεές: Η διάσημη τραγουδίστρια εβαλε ξανά το χέρι στην τσέπη

Τέιλορ Σουίφτ δωρεές: Και πολύ βαθιά μάλιστα

Η Τέιλορ Σουίφτ έκανε δωρεά 1 εκατ. δολαρίων για τους πληγέντες στο Τενεσί. Η 33χρονη ποπ σταρ δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης του Τενεσί στο Κοινοτικό Ίδρυμα του Middle Tennessee, όπως ανέφερε το USA Today. Η δωρεά της Τέιλερ Σουίφτ αφορά σε όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές καταιγίδες που έπληξαν πολλές κομητείες στην περιοχή, με τουλάχιστον έξι νεκρούς, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά. Το WZTV του Νάσβιλ ανέφερε ότι 13 ανεμοστρόβιλοι έπληξαν στο Τενεσί το Σάββατο, επικαλούμενο το Κέντρο Πρόβλεψης Καταιγίδων.

Ο Χαλ Κάτο, Διευθύνων Σύμβουλος του ιδρύματος, επιβεβαίωσε τη δωρεά της Τέιλορ Σουίφτ. Οι δωρεές βοηθούν τους κατοίκους που έχουν πληγεί από μια φυσική καταστροφή με οικονομική βοήθεια, τρόφιμα, προσωρινή στέγαση, καθαρισμό συντριμμιών και στέγαση ζώων. Εκτός από τους θανάτους, το CNN ανέφερε ότι περισσότεροι από 50 άνθρωποι τραυματίστηκαν, κτίρια υπέστησαν ζημιές ενώ οι διακοπές ρεύματος έχουν επηρεάσει όσους ζουν στην περιοχή. «Αυτά είναι σπαρακτικά νέα και οι καρδιές μας είναι καταρρακωμένες για τις οικογένειες εκείνων που έχασαν τους αγαπημένους τους», δήλωσε ο δήμαρχος του Κλάρκσβιλ Τζο Πιτς στο Facebook. «Η πόλη είναι έτοιμη να βοηθήσει τους πληγέντες.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Τέιλερ Σουίφτ κάνει μία τέτοια προσφορά σε πληγέντες από φυσικές καταστροφές. Τον Μάρτιο του 2020 είχε δωρίσει ξανά 1 εκατομμύριο δολάρια στο Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης του Middle Tennessee, μετά από θανατηφόρους ανεμοστρόβιλους που είχαν καταστρέψει για άλλη μια φορά την πολιτεία. «Το Νάσβιλ είναι το σπίτι μου και το γεγονός ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τα δικά τους σπίτια είναι καταστροφικό για μένα», είχε αναφέρει τότε στο Instagram η Τέιλορ Σουίφτ.

Με πληροφορίες του People

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις