Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κώστα Νεστορίδης: “Η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κώστα Νεστορίδης: “Η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ”

Κώστα Νεστορίδης: Το αντίο της ΑΕΚ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί σε όλους τους λογαριασμούς της ΑΕΚ στα social media. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τον χαμό του άλλοτε εμβληματικού ποδοσφαιριστή της Ένωσης, Κώστα Νεστορίδη, ο οποίος πέθανε πλήρης ημερών, σε ηλικία 93 ετών, το πρωί της Τρίτης (12/12). Το μαύρο δεν έπεσε μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ. Το ίδιο έπραξε και η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρει

Ο Μελισσανίδης έκανε λόγο για ασύγκριτη απώλεια, τον χαρακτήρισε σύμβολο για τον μεγαλύτερο προσφυγικό σύλλογο της χώρας και σημείωσε πως κανείς δεν θα τον ξεχάσει ποτέ.

Αναλυτικά δήλωσε:
“Θρηνούμε σήμερα μια ασύγκριτη απώλεια για την Οικογένειά μας, την Οικογένεια της ΑΕΚ. Ο Κώστας Νεστορίδης, πρόσφυγας Ποντιακής καταγωγής και ο ίδιος, υπήρξε σύμβολο για τον μεγαλύτερο προσφυγικό σύλλογο της χώρας. Ο μεγαλύτερος παίκτης στην ιστορία της ΑΕΚ, σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και την ομάδα μας. Άντεξε παρά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων και μπόρεσε να ζήσει το μεγαλείο της επιστροφής της ομάδας μας στο Σπίτι της. Η ΑΕΚ δεν θα τον ξεχάσει ποτέ. Καλό ταξίδι «Νέστορα»…”

Η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson

Η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τον θάνατό του μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media και αναφέρει ότι:

“Η οικογένεια της «Βασίλισσας» πενθεί για την απώλεια του τεράστιου Κώστα Νεστορίδη. Το ιερό σύμβολο της Α.Ε.Κ. «έφυγε» για να συναντήσει στη «γειτονιά των αγγέλων» τα άλλα «ιερά τέρατα» του ενδόξου Σωματείου μας. Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του. ΑΘΑΝΑΤΟΣ”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις