Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Δόξας – διαζύγιο: Τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου
LIFESTYLE

Κώστας Δόξας – διαζύγιο: Τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου

Κώστας Δόξας - διαζύγιο: «Οι φίλοι μου γίνανε από 15-20 γνωστοί, 2-3» πρόσθεσε ο τραγουδιστής

Για το διαζύγιο, τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση, την κόρη του, αλλά και φίλους που απομακρύνθηκαν από κοντά του, μίλησε ο Κώστας Δόξας στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σχετικά με το διαζύγιό του ανέφερε: «Έχει βγει το διαζύγιο μου. Ναι, τώρα μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου, γιατί να μη μπορώ; Ποιος θα μου έλεγε να μην κάνω ό,τι θέλω στη ζωή μου; Ελεύθερος δεν είμαι; Και νομικά είμαι ελεύθερος… Φοβερή η διαδικασία, μαγική διαδικασία, με τα δικαστήρια και κοστοβόρα. Πάντως, όλα πάνε καλά. Είμαστε μια χαρά». Για την κόρη του σχολίασε: «Ανεβαίνω κάποιες μέρες της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη που τις περνάω με την κόρη μου.

Περνάμε υπέροχα, κάνουμε τις δραστηριότητές μας, πηγαίνουμε στα tae kwo do, ενόργανη, κάνουμε τις βόλτες μας, διαβάζουμε, γιατί έχει μπει κι αυτό στο πρόγραμμα, έχουμε διαβάσματα, πηγαίνει Α’ Δημοτικού. Είναι μια πολύ ωραία “χορογραφία” ημέρας. Δηλαδή είναι γεμάτη η μέρα, περνάμε καλά, γυρίζουμε σπίτι και πέφτουμε κατάκοποι για ύπνο». Έπειτα, συνέχισε: «Υπάρχει η τάση να κριτικάρουμε. Εμένα μου έκανε πάρα πολύ καλό η κριτική γιατί έχω δει πως είναι να μην είσαι τραγουδιστής. Έχω δει πως είναι να χτίζεις κάτι, να φτιάχνεις μια μάσκα, να τη φοράς και να είσαι ο Δόξας, ο τραγουδιστής που τον ξέρουν και πως είναι χωρίς αυτό… Άρα αν δεν είσαι τραγουδιστής, τι είσαι; Πρέπει να κοιτάξεις λοιπόν στον καθρέφτη και να δεις τι άλλο είσαι.

Είναι ωραίο να μην αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας μόνο με τις ταυτότητες που φοράμε, να δούμε ποιοι είμαστε πραγματικά. Εμένα λοιπόν μου έκανε καλό αυτό. Είδα πως είναι να μην είσαι φίλος με τους φίλους σου ή με αυτούς που νόμιζες ότι είναι φίλοι σου. Το λες μέχρι και λυτρωτικό. Είδα τη μητέρα μου, είδα τον αδελφό μου, τον πατέρα μου, είδα κάποιους που με στήριξαν. Οι φίλοι μου γίνανε αντί για 15-20 γνωστοί 2-3 βία. Εκεί παίζουν και οι δεκαδικοί αριθμοί, μπορεί να είναι δηλαδή 1,7… Οι φίλοι είναι πολύ δύσκολο κομμάτι».

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις