Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Λάρισα νεκρός καταδίωξη: 59χρονος βρέθηκε σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου
ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα νεκρός καταδίωξη: 59χρονος βρέθηκε σε πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου

Λάρισα νεκρός καταδίωξη: 37 μετανάστες αποβιβάστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στα παράλια του Δήμου Αγιάς, οι 13 είναι ανήλικοι.

Συνολικά 37 μετανάστες αποβιβάστηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στα παράλια του Δήμου Αγιάς. Σύμφωνα με μαρτυρίες η βάρκα ξεκίνησε από την περιοχή του Έβρου, με στόχο προφανώς να αποφευχθούν τα οδικά μπλόκα. Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr στην βάρκα επέβαιναν συνολικά 37 άτομα, μεταξύ αυτών και γυναικόπαιδα, ενώ αφέθηκαν – πιθανότατα από διακινητές – στην Ακτή Παπακώστα μετά τον Αγιόκαμπο προς Κεραμίδι. Ήδη οι 30 με μέριμνα του Λιμεναρχείου και της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και θα ακολουθήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες από το Τμήμα Αλλοδαπών.

Νεκρός 59χρονος σε επεισοδιακή καταδίωξη με μετανάστες

Άλλοι επτά εντοπίστηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε βανάκι που καταδιώχτηκε από τις αρχές κοντά στη Λάρισα, εκ των οποίων ένας 59χρονος νεκρός, χωρίς να έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη τα αίτια του θανάτου. Ο 59χρονος Ιρανικής υπηκοότητας είχε τις αισθήσεις του κατά τον εντοπισμό του μέσα στο πορτμπαγκάζ του οχήματος, ενώ εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr ο άτυχος άνδρας έφερε τραύματα στο πρόσωπο και στο κορμί του, ενώ φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση. Ο οδηγός του βαν εγκατέλειψε το όχημα και αναζητείται. Συνολικά από τους 37, οι 13 είναι ανήλικοι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις