Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Maestro – Κλέλια Ανδριολάτου: Άντε πήγαμε και στο Νetflix και τι έγινε;
LIFESTYLE

Maestro – Κλέλια Ανδριολάτου: Άντε πήγαμε και στο Νetflix και τι έγινε;

Maestro - Κλέλια Ανδριολάτου: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πραγματικότητα, απλά έχεις μια ευκαιρία να συνδεθείς με το εξωτερικό»

Η Κλέλια Ανδριολάτου σχολίασε τις εξελίξεις στην καριέρα της και την είσοδο του «Maestro» στο Netflix. Η ηθοποιός πήγε καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι», όπου και είπε αρχικά: «Επειδή δουλεύω από πολύ μικρή και έχω πολλές ευθύνες, είναι και λίγο κάπως ο αυτόματος πιλότος, το λογισμικό μου έχει μάθει απλά να πηγαίνει και να φορτώνεται με πράγματα και πρέπει να το διαχειριστεί με έναν τρόπο».

Συνέχισε, λέγοντας: «Δεν περίμενα ότι θα γίνω ηθοποιός γιατί δεν το ήθελα, δεν ήταν αυτοσκοπός. Προέκυψε στη ζωή μου και έτσι βούτηξα σε αυτό το πράγμα και μετά είπα ‘εγώ, δεν μπορώ χωρίς αυτό’. Δεν ξέρω αν έχει κάτι νόημα περισσότερο από αυτό που κάνω, αυτό που βιώνω μέσα από τη δουλειά μου, αυτό το πόσο πολύ με πλημμυρίζει με συναίσθημα η δουλειά μου. Μου έδωσε δύναμη» και πρόσθεσε:

«Θέλω να πηγαίνω με την προοπτική ότι το έχω ήδη καταφέρει, όχι περίεργα, αλλά “εγώ με πιστεύω πρώτα, για να με πιστέψουν και οι άλλοι’” Πρέπει να πιστεύουμε στον εαυτό μας».

Όσο για τη σειρά το «Maestro» είπε: «Γρήγορα έχει συμβεί. Με το που τελείωσα από την σχολή, πήγα στο casting, πήρα τη δουλειά, έγιναν όλα αυτά, πήγε στο Netflix. Ήταν όντως πολύ γρήγορο όλο αυτό αλλά ταυτόχρονα τι έγινε κιόλας; Θέλω να πω, άντε και πήγαμε και στο Netflix. Και τι έγινε; Δεν έχει αλλάξει κάτι στην πραγματικότητα απλά έχεις μια ευκαιρία να συνδεθείς με το εξωτερικό, να σε δουν κάποιοι άνθρωποι. Αρχίζουν και ανοίγουν τα πράγματα. Είναι σπουδαίο, απλώς εγώ όλα τα βλέπω πολύ οικεία και δε μου φαίνονται περίεργα και τεράστια αλλιώς δε θα ήμουν και αυτός ο άνθρωπος μάλλον».

Για το κλίμα στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου είπε: «Πάω κάθε μέρα στα γυρίσματα σαν την τρελή, με κοροϊδεύουν. Κάνουμε πολλή παρέα και με τα παιδιά πίσω από τις κάμερες. Είμαστε όλοι μια οικογένεια», ενώ για την πλοκή, σημείωσε πως: «Θα γίνουν πάρα πολλά, ανυπομονούμε και εμείς να τη δούμε. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ όλοι, νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά. Τώρα ασχολούμαστε με τον φόνο, πώς έχει συμβεί και ποιος το έχει κάνει. Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη και χαρά».

Τέλος, η Κλέλια Ανδριολάτου είπε: «Είμαι στον δρόμο της ευτυχίας αλλά πιστεύω ότι θα έρθει κι άλλο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις