Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / «Θα ξαναχορέψουμε»: To τατουάζ της 21χρονης Mia για τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ
ΚΟΣΜΟΣ

«Θα ξαναχορέψουμε»: To τατουάζ της 21χρονης Mia για τη σφαγή της Χαμάς στο φεστιβάλ

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την 7η Οκτωβρίου 2023. Οι τρομοκράτες της Χαμάς θέλουν να σβήσουν το φως μας. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν ποτέ»

Η Mia Schem, η οποία απήχθη από το μουσικό φεστιβάλ Supernova κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου αφέθηκε ελεύθερη μετά από 7 εβδομάδες αιχμαλωσίας. Το νεαρό κορίτσι ανακουφισμένο από τη φοβερή δοκιμασία και τον τρόμο που έζησε στα χέρια της Χαμάς αποκάλυψε το νέο της τατουάζ.

Η Schem μοιράστηκε φωτογραφίες του τατουάζ στα social media το οποίο περιλαμβάνει τις λέξεις «Θα ξαναχορέψουμε», μαζί με την 7η Οκτωβρίου, την ημερομηνία κατά την οποία η ίδια και δεκάδες άλλοι απήχθησαν από το φεστιβάλ και περισσότεροι από 360 σφαγιάστηκαν εκεί.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την 7η Οκτωβρίου 2023», γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram. «Τον πόνο και τον φόβο, τις δύσκολες στιγμές, τους φίλους που δεν θα επιστρέψουν και εκείνους που πρέπει να φέρουμε πίσω. Αλλά θα νικήσουμε, θα χορέψουμε! Θα ξαναχορέψουμε. Οι τρομοκράτες της Χαμάς θέλουν να σβήσουν το φως μας. Αλλά δεν θα τα καταφέρουν ποτέ. Θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες. Θα ζήσουμε. Αυτή είναι η ιστορία του λαού μας. Ο λαός του Ισραήλ ζει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις