Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στη Θεσσαλονίκη έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες
ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου στη Θεσσαλονίκη έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες

Διαρρήκτες παραβιάζουν την πόρτα ζαχαροπλαστείου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο έχει καταγράψει διαρρήκτες που εισβάλλουν σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη. Σε βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, διακρίνονται με κουκούλες να κατευθύνονται προς την ταμειακή μηχανή. Την ανοίγουν και παίρνουν ολόκληρο το συρτάρι. Ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου που βρίσκεται στο εργαστήριο σε διπλανό χώρο αντιλαμβάνεται ότι κάποιος έχει μπει. Τρέχει προς την πόρτα και έρχεται αντιμέτωπος με τους δύο κουκουλοφόρους.

«Εγώ την ώρα που τους είδα τους είπα ”φύγετε ρε φύγετε ρε τι κάνετε εκεί πέρα”, αυτός ο ένας που προσπάθησε να έρθει κατά πάνω μου να μου επιτεθεί έφυγα μέσα στο εργαστήριο για να μην πιαστούμε στα χέρια». Ο ζαχαροπλάστης δεν κάνει πίσω. Βρίσκει ένα μαχαίρι και τους φωνάζει από απόσταση να φύγουν. «Φοβήθηκα για τη ζωή μου αλλά έπρεπε να προστατεύσω την περιουσία μου». Οι επίδοξοι διαρρήκτες συνελήφθησαν λίγα λεπτά αργότερα από άντρες της ομάδας Δίας και έπειτα από καταδίωξη…δεν είναι όμως το μοναδικό περιστατικό.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το mega, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, διαρρήκτης με μαντήλι στο πρόσωπο κλέβει ποτά από καφέ μπαρ. Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής καταγγέλλουν ότι τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων έχουν αυξηθεί. Ιδιοκτήτρια καταστήματος ψιλικών δήλωσε: «Βεβαίως μία φορά πολύ μεγάλη την άλλη πάλι πήραν 300-400 ευρώ». Επιχειρηματίες και κάτοικοι ζητούν ενίσχυση των περιπολιών ιδίως στις γειτονιές με ελλιπή φωτισμό.


Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις