Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Χριστούγεννα – Χιου Γκραντ: To δώρο του ηθοποιού στον «πιο καλόκαρδο υδραυλικό της Βρετανίας»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χριστούγεννα – Χιου Γκραντ: To δώρο του ηθοποιού στον «πιο καλόκαρδο υδραυλικό της Βρετανίας»

Ο υδραυλικός παρέχει δωρεάν υπηρεσίες και τρόφιμα σε ηλικιωμένους

Ο Χιου Γκραντ και η σύζυγός του Άννα Ελισάβετ Έμπερσταϊν δώρισαν 20.000 λίρες στον Τζέιμς Άντερσον, γνωστό ως «τον πιο καλόκαρδο υδραυλικό της Βρετανίας». Ο Τζέιμς Άντερσον, ιδρυτής φιλανθρωπικής οργάνωσης, παρέχει δωρεάν υπηρεσίες σε όποιον αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες. Ο Χίου Γκραντ και η σύζυγός του ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν δωρεά στην οργάνωσή του καθώς συνολικά έχουν προσφέρει το ποσό των 75.000 λιρών.

Για το «χριστουγεννιάτικο δώρο» του διάσημου ζευγαριού ο Τζέιμς Άντερσον δήλωσε σε ανάρτησή του στο X πως «Αυτή η υπέροχη και συγκινητική δωρεά των 20.000 λιρών θα δώσει ελπίδα σε χιλιάδες ανθρώπους, οικογένειες και παιδιά. Εφ’ όρου ζωής και οι δύο θα έχουν τον σεβασμό και την αγάπη μου». Να σημειωθεί πως ο Τζέιμς Άντερσον έγινε γνωστός ως «ο πιο καλόκαρδος υδραυλικός της Βρετανίας» όταν το 2017, ίδρυσε την ΜΚΟ Depher, στο Μπέρνλι του Λάνκασαϊρ παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες σε άτομα που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Βασίζεται σε δωρεές και από το 2017 έχει βοηθήσει περισσότερους 500 χιλιάδες ανθρώπους.

Σύμφωνα με το BBC έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο όταν αρνήθηκε να πάρει χρήματα από μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία έπασχε από λευχαιμία για επισκευή του λέβητά της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις