Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κωστής Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: «Το πιο ακραίο που έκανα για τον έρωτα, είναι ο γάμος μου»
LIFESTYLE

Κωστής Μαραβέγιας – Σωτηροπούλου: «Το πιο ακραίο που έκανα για τον έρωτα, είναι ο γάμος μου»

Κωστής Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου: Οι δηλώσεις του για το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει ως ερωτευμένος

Στις πιο πρόσφατες τηλεοπτικές του δηλώσεις, ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε και στο φλερτ που δεν δέχεται μέσω social media. Μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» ο τραγουδιστής είπε με χιουμοριστική διάθεση: «Δεν με φλερτάρουν στα social media και δεν ξέρω γιατί, είμαι πολύ φλώρος μάλλον». Ακόμη, ο Κωστής Μαραβέγιας είπε για τις δηλώσεις θαυμασμού που θυμάται ως πιο έντονες: «Σε μια συναυλία μου ένα “ντούκι” είχε ρίξει κάτω δυο σεκιούριτι, είχε ανεβεί στη σκηνή έτοιμος να μου επιτεθεί και μου είπε “σ’ αγαπάω Μαραβέγια”».

Τέλος, σχολίασε μετά από σχετική ερώτηση: «Το πιο ακραίο που έχω κάνει για τον έρωτα, είναι ότι παντρεύτηκα, δεν το περίμενα ποτέ. Παλιά έκανα πιο εύκολα το πρώτο βήμα, η χυλόπιτα πονάει μετά τα 30. Δεν το φανταζόμουν ότι θα παντρευτώ. Θα ήθελα να κάνω κι άλλο σινεμά με οποιονδήποτε τρόπο, ας κουβαλάω και καλώδια». «Μου έχει συμβεί να ανέβω στη σκηνή με ανοιχτό φερμουάρ, έβλεπα τα βλέμματα να είναι πιο κάτω από εμένα. Υπάρχει μια ψευδαίσθηση ότι πρέπει να είμαστε όλοι καλά και χαρούμενοι. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος, εάν δεν έχεις δυστυχήσει έστω για λίγο», τόνισε ο Κωστής Μαραβέγιας σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις