Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χρυσάνθη Μουχταροπούλου – εξαφάνιση: Τι λέει ο θείος της γυναίκας
ΕΛΛΑΔΑ

Χρυσάνθη Μουχταροπούλου – εξαφάνιση: Τι λέει ο θείος της γυναίκας

Χρυσάνθη Μουχταροπούλου - εξαφάνιση: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 34χρονης Χρυσάνθης από τα Διαβατά Θεσσαλονίκης

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 34χρονης Χρυσάνθης τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την 1η Δεκεμβρίου όταν έφυγε από το σπίτι της στα Διαβατά Θεσσαλονίκης. Η κοπέλα έμενε με τους γονείς της και δούλευε σε μια εταιρεία κούριερ στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεχόταν μπούλινγκ στον εργασιακό της χώρο. Η 34χρονη έφυγε από το σπίτι της ξαφνικά και δεν πήρε μαζί της κινητό. Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν, ενώ όπως λέει η οικογένειά της η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή.

Όπως αναφέρουν μάρτυρες το κορίτσι είναι ζωντανό και την έχουν δει σε αρκετά σημεία της πόλης. «Επισκέπτηκε το Ιπποκράτειο αρκετές φορές, δεν ξέρουμε τον λόγο. Δεν έχει μαζί της κινητό και δεν μπορούμε να εντοπίσουμε το στίγμα της. Ειμαστε όλοι επί ποδός και την ψάχνουμε, απλά δεν έχουμε “πέσε” ακόμα πάνω της», σχολίασε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο θείος της 34χρονης.

Η έκκληση της οικογένειας

Επιπλέον ανησυχία προκαλεί η ψυχολογική και σωματική κατάσταση της Χρυσάνθης, καθώς επί έξι μέρες περιπλανιέται με ελαφρύ ρουχισμό και ελάχιστη τροφή. Μέχρι τώρα υπάρχουν μαρτυρίες πως την έχουν δει σε διάφορα σημεία της πόλης. Μπήκε μάλιστα σε ένα κατάστημα και ζητούσε φαγητό. Για τον παραπάνω λόγο η φίλη της οικογένειας κάνει έκκληση μέσω του GRTimes οι πολίτες που τυχόν εντοπίσουν τη Χρυσάνθη να καλέσουν άμεσα την αστυνομία, το Χαμόγελο του Παιδιού ή τους συγγενείς, καθώς τις τελευταίες μέρες χάνεται πολύτιμος χρόνος στις αναζητήσεις των εθελοντών και τα ίχνη της 34χρονης χάνονται εκ νέου.

Οδηγίες σε περίπτωση εντοπισμού

Όσον αφορά την περίπτωση εντοπισμού από πολίτες, η φίλη της οικογένειας προτρέπει όποιον την δει να μην την πλησιάσει, ούτε να της μιλήσει, καθώς ενδέχεται να τρομάξει και να εξαφανιστεί. Η κοπέλα πάσχει από ψυχολογική διαταραχή. Συνιστάται λοιπόν η άμεση ενημέρωση των αρχών και η διακριτική παρακολούθηση από μακριά, ώστε να μην χαθεί. «Δεν της μιλάμε, αλλά ενημερώνουμε άμεσα το 100», λέει από την πλευρά του στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμμος, ο οποίος συμμετέχει στις έρευνες για τον εντοπισμό της Χρυσάνθης.

Η Μουχταροπούλου Χρυσάνθη έχει ύψος 1.63 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ γιλέκο, μαύρο σάλι και μαύρα παπούτσια. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις