Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ οι «Φάκελοι της Αγάπης»
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Παλαιού Φαλήρου: Εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ οι «Φάκελοι της Αγάπης»

Για τα παιδιά των Κοινωνικών Δομών της πόλης

Το Παλαιό Φάληρο απέδειξε, ότι είναι τελικά, η πόλη των ξωτικών, της αγάπης και της ενσυναίσθησης. Τις τελευταίες ημέρες μικροί-μεγάλοι, μαθητές, νέοι, εκπρόσωποι της τρίτης ηλικίας, οι Φαληριώτες έτρεξαν μαζικά στο Δημαρχείο και παρέλαβαν από ένα «Φάκελο της Αγάπης», ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα να γίνουμε τα «ξωτικά», αυτών των Χριστουγέννων, δίνοντας δώρα, χαρά και χαμόγελα στα παιδιά των ευάλωτων οικονομικά οικογενειών της πόλης μας. Σε χρόνο ρεκόρ «εξαφάνισαν» οι συμπολίτες μας τους 124 «Φακέλους της Αγάπης», μοιράζοντας τη μαγεία των Χριστουγέννων και μεταφέροντας το πνεύμα των Άγιων Ημερών, σε όλα τα παιδιά των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Π. Φαλήρου. Ελάτε όλοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι… Ιδιώτες, σχολεία, σύλλογοι, φορείς, επαγγελματίες, επιχειρηματίες της πόλης μας… Οι προσφορές μας, προς τις ευάλωτες οικογένειες της φαληρικής κοινωνίας, συνεχίζονται.

Οι εθελοντές μας σας περιμένουν να στολίσετε με τη δική σας «ευχή» το «Δέντρο της Αγάπης και της Προσφοράς». Οποιαδήποτε προσφορά μεγάλη/μικρή, είναι ένδειξη ανθρωπιάς, είναι σημαντική, ώστε να υπάρχει φαγητό σε όλα τα σπιτικά της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Π. Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, σημειώνει: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, κάθε Φαληριώτισσα και κάθε Φαληριώτη, που ανταποκρίθηκε  με ενθουσιασμό και αγάπη στο κάλεσμά μας για το Φάκελο της Αγάπης. Χάρη σε όλους εσάς κανένα παιδί Κοινωνικής Δομής του Δήμου μας δε θα μείνει εφέτος χωρίς δώρο. Με την ίδια ευαισθησία που επιδείξατε, σας προτρέπω να ενισχύσουμε και το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο, τα Συσσίτια μας, προσκομίζοντας στο Δέντρο της Αγάπης, στο Δημαρχείο μας, τρόφιμα, ώστε εφέτος, κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι να είναι πλήρες. Καλές γιορτές!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις