Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Κορινθίου “Πρωινό”: «Αν με καλούσαν, που δεν θα με καλούσαν, ποιος ξέρει αν θα πήγαινα;»
LIFESTYLE

Μαρία Κορινθίου “Πρωινό”: «Αν με καλούσαν, που δεν θα με καλούσαν, ποιος ξέρει αν θα πήγαινα;»

Μαρία Κορινθίου "Πρωινό": Η ηθοποιός μίλησε για την αποχώρησή της από την εκπομπή και για το ενδεχόμενο να πήγαινε ως καλεσμένη.

Η Μαρία Κορινθίου έκανε δηλώσεις και μίλησε για την αποχώρησή της από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, καθώς και το ενδεχόμενο να πήγαινε ξανά εκεί σαν καλεσμένη. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αρχικά, αναφέρθηκε στον Γιάννη Αϊβάζη. «Ο σύζυγός μου είπε ότι δεν θα πήγαινε καλεσμένος στο “Πρωινό”, γιατί είναι θυμωμένος. Είπε ό,τι νιώθει. Εμένα δεν θα με καλούσαν να πάω καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Αν με καλούσαν, που δεν θα με καλούσαν, ποιος ξέρει αν θα πήγαινα;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν ήταν προετοιμασμένοι να ακούσουν πέντε πράγματα, μπορεί να πήγαινα. Προφανώς, αν είναι να πάω καλεσμένη κάπου, θα είναι για να συζητήσω, να υπάρξει ένας διάλογος. Τώρα τι και πώς, εξαρτάται και από αυτόν που θα με ρωτάει, τι θα ρωτάει κλπ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις