Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Ματσούκα – γάμος: Η απάντησή της για το αν θα αλλάξει το όνομά της
LIFESTYLE

Δήμητρα Ματσούκα – γάμος: Η απάντησή της για το αν θα αλλάξει το όνομά της

Δήμητρα Ματσούκα - γάμος: Το πρώτο ταξίδι του ζευγαριού μετά τον γάμο και η αντίδραση της ηθοποιού στις τηλεοπτικές κάμερες

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, υπό άκρα μυστικότητα, έπειτα από 7 χρόνια σχέσης, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την Δήμητρα Ματσούκα μετά το τέλος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρωταγωνιστεί με την ηθοποιό να μιλάει πρώτη φορά για την ημέρα του γάμου της.

 

Η επιστροφή στην Ελλάδα

Η ηθοποιός έκανε δηλώσεις, κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, μετά το ταξίδι στις Βρυξέλλες ως σύζυγός πλέον, του Πέτρου Κόκκαλη. Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την ηθοποιό στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Η Δήμητρα Ματσούκα είχε ταξιδέψει μαζί με τον σύζυγό της, καθώς ο ίδιος έπρεπε να είναι παρών στις διασκέψεις της Ευρωβουλής. Αφού καλημέρισε τους δημοσιογράφους, η ηθοποιός ξεκίνησε να περπατά πιο γρήγορα για να τους αποφύγει. Όταν μάλιστα, η ρεπόρτερ την ρώτησε αν θέλει να συνεχίσουν να την αποκαλούν «κυρία Ματσούκα» ή «κυρία Κόκκαλη», εκείνη απάντησε: «Να με λέτε όπως με ξέρετε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις