Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρεάλ Μαδρίτης: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλφόνσο Ντέιβις το καλοκαίρι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρεάλ Μαδρίτης: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλφόνσο Ντέιβις το καλοκαίρι

Ρεάλ Μαδρίτης: Δυνατό όνομα θα ενισχύσει την άμυνα το καλοκαίρι

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καραμάνογλου
Τελειόφοιτος Sport Management

Για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας της θα κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2024 με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι, πρώτη επιλογή στη λίστα της ομάδας είναι αυτή του άσου της Μπάγερν Μονάχου, Αλφόνσο Ντέιβις. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η AS, η Ρεάλ έχει πάρει για τα καλά με το μέρος της τον Καναδό μπακ, ο οποίος πλέον ασκεί ασφυκτικές πιέσεις προκειμένου το deal να ολοκληρωθεί όσο πιο άμεσα γίνεται.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Ντέιβις έχει απαντήσει ήδη αρνητικά στην πρώτη επίσημη προσφορά των Βαυαρών για την ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025 και ζητά την πώληση του στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2024. Να σημειωθεί ότι, εάν η Μπάγερν δώσει τον Ντέιβις, οι Βαυαροί θέλουν τον Ροντρίγκο για αντάλλαγμα.

Ο ακριβοπληρωμένος Ντέιβις

Ο Ντέιβις είναι ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Μπάγερν και η κίνηση του παίκτη τους βάζει δύσκολα καθώς θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις τους για να του πουλήσει ώστε να μην τον χάσει ως ελεύθερο το 2025.

Θυμίζουμε πως πλην του Ντέιβις, η Ρεάλ θέλει να φέρει στη Μαδρίτη και τον Κιλιάν Εμπαπέ, στον οποίο θα καταθέσει επίσημη πρόταση άμεσα δίνοντας του διορία 15 ημερών, ενώ αναμένει και την ένταξη του Έντρικ, του νέου μεγάλου αστεριού του Βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις