Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σαλαμίνα γυναικοκτόνος: Πήγε για καφέ αφού σκότωσε τη σύζυγό του ο 71χρονος
ΕΛΛΑΔΑ

Σαλαμίνα γυναικοκτόνος: Πήγε για καφέ αφού σκότωσε τη σύζυγό του ο 71χρονος

Σαλαμίνα γυναικοκτόνος: Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης μέσα σε καφετέρια, απαθανατίζεται ο 71χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του στη Σαλαμίνα

Ένα νέο βίντεο από την καφετέρια στο Κερατσίνι όπου βρισκόταν ο 71χρονος γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας, λίγες ώρες μετά το φονικό και λίγο πριν τη σύλληψή του από τις αστυνομικές αρχές, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το iefimerida.gr.Όπως φαίνεται στο νέο βίντεο-ντοκουμέντο ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης Γεωργίας που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες από κυνηγετικό όπλο φαίνεται να πίνει αμέριμνος τον καφέ του, δείχνοντας ατάραχος. Συνομιλεί με άτομα που κάθονταν στο τραπέζι μαζί του, ενώ λίγο πριν αποχωρήσει παίρνει μαζί του και τον καφέ του. Λίγη ώρα αργότερα η ΕΛ.ΑΣ. καταφέρνει να τον εντοπίσει και ο ίδιος ομολογεί το έγκλημα που διέπραξε και συλλαμβάνεται.

O γυναικοκτόνος της Σαλαμίνας σε καφέ στο Κερατσίνι

Η κατάθεση-σοκ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το iefimerida.gr δημοσίευσε και μέρος από την κατάθεση της ομολογίας του στις αστυνομικές αρχές. «Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς αναφορικά με την πράξη του, προκαλώντας αποτροπιασμό. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, φέρεται να υποστήριξε:

«Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει. Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Γι’ αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι, ώστε να μη είναι μπροστά. Δεν είχα φύγει από τη Σαλαμίνα μετά το περιστατικό (σ.σ.: εννοεί τον ξυλοδαρμό της γυναίκας) και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο από την Παρασκευή το βράδυ. Ήξερα τι ώρα φεύγει το παιδί και μόλις έφυγε πήγα στο σπίτι. Την πυροβόλησα τρεις φορές και την πέτυχα δύο. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν τρεις ημέρες. Το αγόρασα για 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι. Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις