Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

23

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπάρκα – τράπερ: Τρέμω όταν βγαίνω μην με βρει κανένας και μου πει «έλα εδώ να τα πούμε»
LIFESTYLE

Μπάρκα – τράπερ: Τρέμω όταν βγαίνω μην με βρει κανένας και μου πει «έλα εδώ να τα πούμε»

Μπάρκα - τράπερ: «Μου λέει η φίλη μου: "Κρύψου! Έρχονται να σε πάρουν!"» περιέγραψε η παρουσιάστρια για ένα περιστατικό που είχε

Η Δανάη Μπάρκα, με αφορμή όσα έχει πει κατά καιρούς για τους τράπερ και αυτή τη μουσική, περιέγραψε μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη», ένα περιστατικό που της συνέβη την Παρασκευή όταν ήταν στο κέντρο μαζί με φίλους. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Την Παρασκευή πήγα στο κέντρο – κάποια στιγμή λοιπόν που έχουμε αναφερθεί σε αυτή την εκπομπή σε αυτού τους είδους τη μουσική, όχι για όλους επαναλαμβάνω αλλά για κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους και έχουμε πει τις διαφωνίες μας -εγώ τρέμω κάθε φορά που βγαίνω έξω, γιατί λέω:

“Θα με δει, ένας τράπερ ας πούμε, και θα μου πει έλα εδώ τώρα να τα πούμε…”. Οπότε καθόμασταν ήσυχα-ήσυχα στο τραπεζάκι με την παρέα μου έξω και ξαφνικά εμφανίζεται ένας τύπος από μακριά με ένα έντονο χρώμα μπουφάν, γυαλιά -11 ώρα τη νύχτα – κόσμο γύρω του, και μου λέει η φίλη μου: “Κρύψου! Έρχονται να σε πάρουν!”. Ήταν ένας τράπερ αλλά δεν με είδαν, γλίτωσα!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις